HITNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Menja se tok rijalitija, od večeras u Eliti NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

Autor:

Zadruga

16.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će napraviti pometnju među takmičarima!

HITNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Menja se tok rijalitija, od večeras u Eliti NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

Foto: Ilustracija

Uzbudljiv trenutak za učesnike popularnog rijalitija "Elita" nastupio je kada je stiglo bitno pismo od Velikog šefa. Okupljeni oko crnog stola, takmičari su s nestrpljenjem iščekivali da čuju o čemu se radi. Pismo je donelo sa sobom obećanje novih izazova i mogućnosti za takmičare. Svi su bili znatiželjni da saznaju šta ih očekuje u narednim satima takmičenja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Elita

Neki su bili uzbuđeni, dok su drugi osećali blagu dozu nervoze. Ipak, svi su bili spremni da prihvate nove izazove i pokažu svoje veštine i talente pred kamerama. Kako se večeras održava posebna "Elitovizija" u znaku nedelje ljubavi, produkcija televizije Pink samopštila je takmičarima kad treba da budu spremni.

- Draga Elito, ljubavna "Elitovizija" počinje u 22h, neophodno je da se svi obučete i budete spremni do 21.30h. Pozdrav veliki šef - glasilo je pismo

Nakon što su pročitali pismo, takmičari su se posvetili intenzivnim pripremama. Vežbali su svoje veštine, usavršavali taktike i razmatrali strategije koje bi im mogle doneti pobedu.

Ovakve takmičenja uvek promene tok rijalitija, kako zbog komentara stručnog žirija, tako isto i zbog nagrada koje se dodeljiju. Već je pzonato da najbolji dobijaju nagrade društvenih mreža, ali i SMS glasova, a kako je to jednako glasu naroda nastane pometnja u takmičenju i mnogi učesnici promene svoje ponašanje i ophođenje prema cimerima. 

BONSU VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading