SIGURNO MI SE SMEJU SVE BIVŠE! Ša prasnuo u smeh posle gledanja snimaka! Evo šta sad mislio o vezi sa Mionom!

Autor:

Zadruga

15.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad god je bilo gledanje snimaka sedeo sam na istom mestu, samo sa drugom devojkom!

SIGURNO MI SE SMEJU SVE BIVŠE! Ša prasnuo u smeh posle gledanja snimaka! Evo šta sad mislio o vezi sa Mionom!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša uživa u vezi sa Mionom Jovanović, a sada je rekao nakon emisije "Gledanje snimaka" da veruje da mu se bivše devojke smeju jer je u nekoliko sezona imao partnerke. On kaže da mu je drago što je sa Mionom i dalje, iako imaju razne turbulentne periode.

- Kad god je bilo gledanje snimaka sedeo sam na istom mestu, samo sa drugom devojkom! Sigurno mi se bivše napolju smeju, ali nema veze. Mnogo mi je lepo sa Mionom i bukvalno sam sve vreme imao osmeh na licu dok su trajali snimci. Lepo smo par, lepa nam je veza i lepo se slažemo, osim u situacijiama kad oboje preteramo sa ljubomorom. Ovako je sve super i mislim zaista da ćemo opstati i kada izašemo odavde - rekao je Ša. 

Foto: RTV PINK printscreen

Ša i Miona Jovanović

 

Inače, bivša takmičarka "Elite 7" Vivien Kurtović nakon izlaska sa imanja u Šimanovcima, odlučila je da progovori o svim aferama prvi put za Republiku. 

Ona je saznala da joj je brat iz inostranstva ubijen, te je ona za Republiku otkrila sve detalje, a potom je priznala da bi volela da se vrati u Elitu, jer ima plan da zavede zauzetog Nenada Aleksića Ša, koji joj se svideo:

- To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli. Meni se na samom početku svideo Mensur, ali se on odmah izjasnio, rekao je da ima devojku i ja to poštujem. Svideo mi se i Ša... Sad kad bih se vratila, zavela bih ga, zašto da ne. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading