ANĐELO I ANITA SU STVORENI JEDNO ZA DRUGO, ZA JANJUŠA I ANELI ĆEMO VIDETI! Milica Kemez razvezala jezik o učesnicima Elite! Evo i šta je otkrila!

Autor:

Zadruga

14.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videćemo dokle će taj Janjuš da dogura!

ANĐELO I ANITA SU STVORENI JEDNO ZA DRUGO, ZA JANJUŠA I ANELI ĆEMO VIDETI! Milica Kemez razvezala jezik o učesnicima Elite! Evo i šta je otkrila!

Foto: zadruga printscreen

Bivša učesnica Zadruge Milica Kemez kaže da su joj u Eliti simpatičan par Anđelo Ranković i Anita Stanojlović, ali da nije sigurna da će Marko Janjušević Janjuš da ima stabilnu vezu sa Aneli Ahmić. Ona je dala iskren sud, jer zna kako emocije u zatvorenom prostoru umeju da budu prenaglašene. 

Veoma je turbulentno unutra. Dosta su zanimljivi i komentarisani učesnici, svi pričaju o aktuelnim parovima. Čini mi se da najveću pažnju izazivaju Anđelo i Anita. Oni su slatki, stvoreni su jedno za drugo, našli su se i lepo izgledaju zajedno - rekla je Milica za Pink.rs, a onda prokomentarisala Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock

Milica Kemez i Bora Santana

 

-  Videćemo dokle će taj Janjuš da dogura, definitivno je da on ima emocije prema Aneli. Ona mi je zanimljiva, ima neku svoju priču i već nekoliko meseci se to dobro kotira u rijalitiju. Vidim da i narod reaguje na njenu pojavu, ma koji ugao da je u pitanju.

 Inače, Milica i njen partner Bora Santana otkrili su sinoć u emisiji "Amidži šou" da bi uskoro trebalo da stanu na ludi kamen, kao i da su pozvali pola estrade na svadbu.

Mi smo svadbu zakazali za maj - priznao je Santana, pa dodao:

Biće tu dosta estrade, dosta kolega našig, Milica će biti zadužena za dekoraciju. Svašta nešto će biti iznenađenje, verujem da će to biti događaj o kom će se pričati i drago mi je da je tako!

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading