ANELI, ŠTA JE SLEDEĆE?! Ahmićeva pokazivala izvađene silikone, pa pozivala ljude da učestvuju u njenoj "igrici!"

Autor:

Zadruga

14.02.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić se "poigrala" sa korisnicima društvenih mreža, pa im postavila nagradno pitanje.

ANELI, ŠTA JE SLEDEĆE?! Ahmićeva pokazivala izvađene silikone, pa pozivala ljude da učestvuju u njenoj "igrici!"

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić

Aktuelna učesnica Elite, Aneli Ahmić, svakodnevno privlači pažnju u rijalitiju, ali i njeni "rani radovi" se dosta provlače po društvenim mrežama, pa se tako sad pojavio video sa TikToka, u kom Aneli pokazuje silikone, koje je izvadila iz grudi.

Naime, ona je želela da se poigra sa korisnicima pomenute društvene mreže, pa im je pokazala izvađene silikone i upitala ih da pogađaju o čemu se radi i šta ona to drži u rukama.

- Hajde sad da vas vidim, pišite šta je ovo i ide drugi deo - rekla je Aneli Ahmić u svom videu.

 

 

Iako Aneli izgleda relativno prirodno, za njen izgled pretežno su zaslužne estetske operacije. Ahmićeva je,  sudeći po fotkama, uvećavala usne, jagodice, a stavila je i silikonske implante u grudi, koje je naknadno izvadila.

Aneli je bila poprilično aktivna na TikToku, gde je redovno objavljivala svoje snimke, kao i snimke sa ćerkom, a bila je verni fan rijalitija i učesnika, sa kojima sada boravi na velelepnom imanju u Šimanovcima. Trenutno je u vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem, a u rijaliti je ušla kao prevarena žena, koju je Asmin Durdžić ostavio zbog Stanije Dobrojević.

- Prevario me je suprug posle tri godine braka. Sa Stanijom Dobrojević. On je mene ostavio, ja sam otišla u Dubrovnik na odmor sa ćerkicom. Jedva pričam... - počela je ona i dodala:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić

 

- Početkom juna sam otišla na odmor, on mi je krajem juna poslao poruku da uzmem svoje i ćerkicine stvari. Do tada smo živeli u Austiji. Predstavljao se kao milioner, a nije ni m od milionera. Nema ni kuću svoju, ni auto svoj, roditelji su mu podstanari. Lažni milioner. Saznala sam nakon 10 dana to, ali sam ostala trudna. Otišla sam kod majke u Sarajevo i saznala sam da sam trudna. Ćerka ima dve i po godine - rekla je ona.

- Zaljubio se, odlazi u Ameriku, nije rekao kod koga. Stavio je priču na stori, slovo "S" i tri tačkice. Onda mi je rekao da ide kod nje, da su zajedno mesec dana. Trenutno su u Crnoj Gori gde je išao sa mnom i sa ćerkicom. Austrijski mediji su objavili danas da je prevarant i da je državu prevario. Zato beži za Majami - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

14.02.2024 17:08

Ne reži , kao pas ! Bljuvotino !