ANĐELO RANKOVIĆ MLATI VATRENIM ORUŽJEM: Šok snimak kruži internetom, OVO je pravo lice Anitinog dečka!

Autor:

Zadruga

12.02.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak Anđela Rankovića napravio haos na društvenim mrežama.

ANĐELO RANKOVIĆ MLATI VATRENIM ORUŽJEM: Šok snimak kruži internetom, OVO je pravo lice Anitinog dečka!

Foto: TV Pink/printscreen

Učesnik rijalitija "Elita" Anđelo Ranković oduvek je bio ljubitelj ekstremnih egzibicija. Pre nego što je ušao u rijaliti, na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak na kom ovaj maneken vežba pucanje u streljani i maše puškom.

Anđelo Ranković, koji je stekao popularnost kao učesnik rijalitija "Elita", poznat je po svojoj sklonosti ka ekstremnim aktivnostima. Njegova strast ka ekstremnim sportovima i avanturama nije nepoznata javnosti, ali snimak na kom vežba pucanje u streljani dodatno je istakao njegovu sklonost ka adrenalinu i ekstremnim situacijama.

Iako je Anđelo poznat po svom manekenskom poslu i učešću u rijalitiju, malo ko je znao da gaji interesovanje za streljaštvo. Snimak koji je nastao pre ulaska u rijaliti ,,Elita", na kom vežba pucanje u streljani pokazao je da iza njegovog besprekornog izgleda stoji i veština rukovanja oružjem.

Ovaj snimak izazvao je različite reakcije javnosti. Dok su neki podržali Anđelovu slobodu da se bavi čime god želi van svoje javne ličnosti, drugi su izrazili zabrinutost zbog promovisanja oružja putem društvenih mreža. Međutim, ljudi bliski Anđelu tvrde da je to samo sportskog duha i da je Anđelo veoma fin i kulturan dečko.

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

Ovaj snimak je još jednom pokazao da se iza svetala reflektora kriju različiti hobiji i interesovanja učesnika rijalitija. Anđelo Ranković je svojom veštinom i hrabrošću dokazao da je sposoban za ekstremne aktivnosti, ostavljajući javnost u znatiželji da sazna koje sve još avanture krije iza svog glamuroznog izgleda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading