ANĐELO ŽESTOKO IZVAĆARIO ANITU: Ščepao je usred bela dana, cimerima priredili VRELE SCENE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.02.2024

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mogli da se obuzdaju!

 

 

Učesnica popularnog rijalitija programa "Elita", Anita Stanojlović privlači jako veliku pažnju svojim ponašanjem od samog početka sezone, a iako je ušla u braku sa Jovano Tomić Matorom, brzo se saznalo za njena neverstva, zbog čega je taj odnos pukao, a ona je ušla u novu vezu i to sa Anđelom Rankovićem, Matorinim bivšim prijateljem. 

Iako su mnogi sumnjali da će Anđelo pristati da Anitu prizna za svoju devojku i bude u vezi sa njom, on je sve iznenadio i već više od mesec dana uživaju u ljubavi. Mnogi i dalje sumnjaju u njihova osećanja i veruju da su oni spremni sve zarad izbijanja u prvi plan rijalitija, ali njih negativni komentari ne dotiču i iza dana u dan po svemu sudeći imaju sve stabilniji odnos. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Pored toga što svake noći imaju vrelu akciju u krevetu pred punom spavaćoj sobom, sad su im popustile kočnice i u dnevnom terminu, pa su usred dnevne sobe svojim cimerima priredili žestoku vatačinu, zbog koje im sigurno nije bilo prijatno da sede pored njih. 

Anita je legla preko Anđela, a on nije mogao da obuzda svoje ruke pa je iz sve snage stiskao njenu zadnjicu i poigravao se, dok je nekoliko rijaliti takmičara sedelo pored njih. 

Očigledno njima ne smeta da budu intimni ni kad ljudi ima u njihovoj blizinim, a ni dok su sve oči uprete u njih. 

Mnogi stanari Bele kuće, ali i publika na društvenim mrežama smatra da ova veza neće opstati posle rijalitija, ali njih dvoje su već počeli da prave planove posle rijalitija i bolje se upoznaju kako bi jedno o drugom što više saznali i sklopili dogovor o funkcinisanju nakon završetka "Elite". 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković Elita

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

02.02.2024 05:06

FUJ I ZA NJU I ZA NJEGA...ON JE ISKOMPLEKSIRAN ZBOG TEODORE...A ONA DROCA U DUŠI...SHVATUKA JE VRLO RANO DA MOŽE DA MANIPULIŠE SEKSOM...