DEČKO SANDRE REŠIĆ JE OŽENJEN? Isplivali svi detalji o novom partneru bivše zadrugarke!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovorila na sve spekulacije!

DEČKO SANDRE REŠIĆ JE OŽENJEN? Isplivali svi detalji o novom partneru bivše zadrugarke!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nedavno je u medijima odjeknula vest da je Sandra Rešić pronašla dečka, sa kojim je u srećnoj vezi. Ona je potvrdila da je u ljubavi i da ima partnera, ali nakon toga su se pojavile spekulacije da je njen partner oženjen, a bivša zadrugarka je odlučila da obelodani sve detalje njihovog odnosa i stane na put pričama koje nisu tačne. 

- Prvo, on nema novu ženu. Nisam s oženjenim i nema čovek bivšu ženu, slobodan mi je momak. Posle svih natpisa da i ja nađem napokon slobodnog. Kod mog ne možeš da nađeš ni bivšu, ni buduću ženu, samo mene. Ne znam koliko mu košta sat, time se ne bavim, upoznala nas je drugarica, krenulo je spontano i tako se i nastavilo. Ne mogu da kažem da je sutra svadba baš, ali eto... Ja sam dve godine bila sama jer je sve što mi je prilazilo nije bilo slobodno - rekla je Sandra i progovorila o natpisima da njenom dečku smetaju njeni nastupi.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Sandra Rešić

- Nije da mu moji nastupi smetaju. On živi ovde, ali radiu Dubaiju, naš je čovek i nije Arapin i nije mu dozvoljeno da ima više od jedne mene. Ne sjaji mi se ništa na ruci, kad se ude sjajilo, slikaću i objaviti da sam konačno rekla ''da'' - poručila je pevačica, a onda progovorila o kupovini lažnih pregleda na Jutjubu.

- Čula sam da se kupuju pregledi. Baš sam skoro za jednu koleginicu čula da je platila nešto i da nema nijedan organski pregled i da je sve kupljeno, neki indijski pregledi. Džaba meni da ja kupujem preglede, ako imam milionske preglede, a kad otpevam na nastupu, niko ni ne zna pesmu - rekla je Rešićeva i otkrila čime se bavi njen dečko:

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić

- Da je dečko zauzet, krila bih kao zmija noge. Ne znam gde si ti video novčanik, dečko se bavi sportom rekreativno, nije sportista - poručila je Sandra u emisiji "Premijera Vikend Specijal". 

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra rešić pozira sa dečkom

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

14.02.2024 11:27

Ma zamisli samo da ovu buljavu ugledas kraj sebe kad se probudis??? Strava