ANITA MAFIJA PO ELITI! Upala u salon i ZAPRETILA frizerki: Idem na četiri nedelje, POLOMIĆU SVE!

Autor:

Zadruga

11.02.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahata Stanojlovićeva pravi haos od ranog jutra!

ANITA MAFIJA PO ELITI! Upala u salon i ZAPRETILA frizerki: Idem na četiri nedelje, POLOMIĆU SVE!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Anita Stanojlović rano jutros je napravila haos u frizerskom salonu. Naime, ona je optužila frizerku, koja samo radi svoj posao, da pušta ljude da ulaze preko reda, pa je zapretila da će razlupati frizerski salon. Žana Đorđević se umešala u sukob.

- Odabrani ne rade nokte tako da sam ja prva, čekam ovde od pet, prva sam stigla - rekla je Anita.

- Rade i Odabrani isto. Imamo spisak napravljen, tako da iemo po redu - dodala je Žana. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita pravi haos u salonu

- Ma daj, ne zaje*avajte, ne budem li ušla sledeća, je*aću im svima sve, idem na četiri nedelje, pukao mi je nokat. Ovde sedi i ćuti kao pi*ka i ovde da mi se neko izd*kava, treba da radi svoj posao i da ćuti - urlala je Stanojlovićeva.

Anita je izašla da se smiri, pa nastavila da urniše Žanu.

- Zamisli ti klo*arku jednu malu raspalu, ušla je i ćuti kao go*no, rekla samo se fenira a ustvari sad radi i nokte - oplela je Anita po Žani.

- Napraviću haos ako treba da se lomi ovde, polomiću sve, od pet sati čekam ovde, ne može niko ovde da mi mafija i da ulazi perfidno preko reda - dodala je Stanojlovićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita ne može da se smiri

Inače, Anita i Jovana Tomić Matora su nedavno zapretile bivšem frizeru, a on je najavio tužbu.

- Desilo se i to da je Anita dobila lažnu informaciju da mi ne dolazimo u Elitu, pa je odlučila da nam se sveti i time nas uceni na nacionalnoj frekvenciji da se ulazi kada se njoj ćefne, jer ona bas tada želi kosu.Takođe, masna kosa i pletenice nisu deo reklame, a ni to što pola kose nema na glavi iz kog razloga to ne znamo. Da pojasnimo nama Anita i Jovana Tomic nisu prijatelji, pa da stajemo na bilo čiju stranu. Ne degradirate nas svojim svađama i vašim ličnim životom, nego ucenama sa jedne strane i pretnjama sa druge i to javno! Ako nastave obe da pominju naše ime u bilo kojem kontekstu koji nije profesionalan dobiće tužbu, pa onda neka se svađaju do sutra. Sa nama mogu da nastave saradnju samo ako nam se javno izvinu jer su nam nanele štetu - rekao je frizer Milo Joksimović za "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading