STIŽU TUŽBE U ELITU: Sprema se PAKAO učesnici i njenoj majci, uneli informacije iz spoljnog sveta!

Autor:

Zadruga

07.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora šokirala svoje cimere, Aniti neće biti dobro!

STIŽU TUŽBE U ELITU: Sprema se PAKAO učesnici i njenoj majci, uneli informacije iz spoljnog sveta!

Foto: pixabay.com

Takmičarka "Elite" Jovana Tomić Matora nedavno je napustila rijaliti, kako bi prisustvovala sahrani svog ujaka, koji je iznenada preminuo. Večeras je cimerima u pušionici rekla da je tada porazgovarala sa Matorom o tužbama koje se spremaju za Anitu Stanojlović i njenu majku Angelinu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Anita i Matora

- Izveli su me u 12 sati, ja sam već bila u kapeli. Jedino što me je mama pitala posle sahrane je da li Tamara može da tuži za ovo, u Hrvatskoj ima pet advokata. Pitala je da li ima moje odobrenje, svaka čast, ona misli da ja volim Anitu i sve. Ja sam rekla da ćemo ih usr*ti - ispričala je Matora.

- Nije jedina koje će da je tuži - dodala je Milica Veličković.

- I Marko će da je tuži. I Anitu i kevu... Tužio je - otkrila je Tomićeva.

- Ne znam da li ćeš ti morati da platiš, kao muž njen - našalila se Veličkovićeva.

- Ja ne plaćam ništa, da li si normalna? Sad treba ovih dana da stigne i razvod - ispričala je Jovana.

Inače, Stanojlovićkina majka se nedavno oglasila i progovorila o razvodu Anite i Matore.

- Pa Matora konstantno na klipovima vidi da ona njih ogovara dok oni nju ne spominju. Ona na sve načine i izveštačeno kroz sva svoja izlaganja želi da ubedi sve u kući, ali i gledaoce da oni nju gledaju i komentarišu da nije ona opsednuta njima. Opet ponavljam, Matora i Anita su stavile tačku, pre Andjela, tako da za sve ove njene reakcije nema opravdanja. Ona stalno govori da se gasi da neće više komentarisati i opet krene s komentarima, a najlicemernije je kad kaže: "Šta sam ja tebi uradila?" a iznela je najgore stvari za Anitu, konstantno je omalovažavala, ponižavala i pokušavala da je ogadi Anđelu, rekla je ona za Pink pa dodala:

- Matora je podnela zahtev za razvod braka pre Anđela, vređala je Anitu svih prethodnih meseci, uzela joj stvari koje je poklonila, nastavila sa uvredama... Izgovorila je najodvratnije stvari i pokušavala celu kuću da okrene protiv nje. Onda ustane i kaže : "Ja ništa nisam uradila, oni mene provociraju", dok je oni ne primećuju. Nasuprot tome, oni su Matoroj tema 24 sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading