POVEĆALA SAM POZADINU, MOŽDA IZVADIM REBRA! Maja Marinković bi opet na operaciju, evo šta hoće da napravi od sebe! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.02.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razmišljala sam kako bi mi bilo da mi je struk manji i reklo bi se da bih bila prava lutkica!

POVEĆALA SAM POZADINU, MOŽDA IZVADIM REBRA! Maja Marinković bi opet na operaciju, evo šta hoće da napravi od sebe! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković kaže da po izlasku iz Elite ponovo planira da ode na operaciju, a sada bi, ni manje, ni više da izvadi rebra! Ona se poverila cimerki u spavaćoj sobi da od sebe skroz hoće da napravi brac lutku, ali da ne zna šta će napolju otac Taki Marinković da joj kaže. 

- Kad je bila žurka pre neki dan gledala sam se u ogledalu. Razmišljala sam kako bi mi bilo da mi je struk manji i reklo bi se da bih bila prava lutkica! Možda ću da izvadim rebro jedno kad izađem napolje. Tako bi mi bilo mnogo bolje, a iskrena da budem, i bez toga sam prava bombica! Ne znam samo šta bi mi otac rekao sad da me čuje! Mislim da bi to bila jedina stvar za koju bi rekao ne. Ovako mi je sve dozvolio, ali to, baš da vadim kosti iz sebe, to ne bi pustio - rekla je starleta, a cimeri su je u neverici posmatrali i pričali da je sad već otišla predaleko sa operacijama. 

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković

 

Pre priče o rebrima, Maja je šokirala učesnike Elite svojom pričom o intimnom odnosu, koji je imala tokom ranijih sezona sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Janjuš i ja smo bili vatreni u krevetu! Sećam se da ljudi od nas nisu mogli da spavaju. Ovo što on sada ima sa Aneli je ništa! E to je ono što vam pričam! Ona je žena bez harizme, džaba što ona njega smiruje, kad on sa njom nema ono što njega radi - počela je Marinkovićka, pa je nastavila:

-  Sećam se da sam napolju posle sedela i čitala komentare. Odmah mi je zapao za oko jedan, u kom je neki lik napisao: "Reinstalirao je Janjuš Maju kao Vindovs sedmicu"! Mnogo sam se smejala, njemu to nije bilo smešto, ali ja sam plakala! 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zora

08.02.2024 14:23

Toliko bacenih para na operacije a izbor joj celavi reper

Melanija

08.02.2024 15:07

Zagorela.

Kurt49

10.02.2024 13:54

Bilo bi najbolje da repariras mozak.