BIZARNO! Janjuš i Aneli imali VRELU AKCIJU pred slikom njegovog pokojnog brata - ŠOK scene zgrozile naciju!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-fotografija kruži internetom, Aneli i Janjuš imali odnose pored slike pokojnog Mihaila.

BIZARNO! Janjuš i Aneli imali VRELU AKCIJU pred slikom njegovog pokojnog brata - ŠOK scene zgrozile naciju!

Foto: E-stock, ATAImages, Instagram

Rijaliti učesnik šou-programa "Elita" i bivši košarkaš, Marko Janjušević Janjuš, nedavno je ponovo napustio imanje u Šimanovcima kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu najmlađem bratu Mihailu. On je, podsećanja radi, izvršio samoubistvo vešanjem u iznajmljenom stanu u centru Beograda, nakon čega je sahranjen u rodnom Prijepolju na Kolovratu.

Janjuš se vratio u Elitu, pa nastavio svoje učešće, a sinoćnja scena u Eliti zgrozila je brojne gledaoce i fanove rijalitija. 

Naime, dok je razmenjivao nežnosti sa Aneli Ahmić, svojom izabranicom, kamere su uhvatile fotografiju pokojnog Mihaila, koja je bila iznad kreveta.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećanja radi, nakon četrdesetodnevnog pomena Mihaila Janjuševića, razgovarali smo sa Janjuševim komšijama, koje su imali reči hvale za bivšeg košarkaša i njegovu porodicu, ali su ga ubrzo osudili zbog veze sa starletom Aneli Ahmić, s kojom je nastavio intimne akcije pred kamerama, iako mu je brat nedavno tragično oduzeo sebi život.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Mi ga zovemo Marko, on je vama Janjuš, nama je "naš Marko"... Dobar je on čovek, vole ga ovde svi, dobar je komšija. Nema tu šta loše da se kaže, zaista, nijedna loša stvar ne postoji. To je jedna pre svega poštena porodica, njegovi roditelji su divni ljudi i svi ih ovde volimo i cenimo. Divni su, zaista - priča za Republiku jedna komšinica koja je takođe prisustvovala pomenu, dok je druga gospođa bila ogorđena na Janjuševića zbog njegovog ponašanja u rijalitiju pred kamerama.

- Nije njemu lako tamo u onom zatvorenom prostoru, ja to znam! Ali nije ispoštovao ni 40 dana od Mihailove smrti, a vratio se onoj opajdari! Rade svašta pred kamerama, gledamo mi sve, ako ne vidimo, pročitamo... Ipak je doživeo veliku tragediju u porodici, trebalo je malo da se suzdrži. Da budem gruba, nije sačekao ni da se ohladi,  Bože me oprosti... Razumete me!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Melanija

05.02.2024 11:21

Napraviće Aneli malog Mihajla da ispoštuje uspomenu na brata. A vi hejteri crknite.

Seća je

05.02.2024 11:59

Setite se kakve uvrede i osude je Miljana doživela zbog seksa sa Zolom ispod Marijine slike Mića, Đedović i licemeri iz te sezone Zadruge su predvodili "hajku" na Miljanu ). Sada je u rehabu slika pokojnog brata na krevetu gde su stajale i crvene tange za koje je on izjavio da su od bivše žene. Tu su jošbi jastučići sa slikama maloletne im dece (a psić po svemu na krevetu urinira ). Sada ništa ne smeta i nije sramno i vulgarno kao šta je bilo kraj slike Marije Kulić. Sada je to velika ljubav, strast i ne mogu se nagoni kontrolisati. Sramotno, bedno i licemerno. Jedva čekam da čujem li će biti postavljeno pitanje o seksu ispod i pored slika a naročito žeđim da čujem stav po tom pitanju "čuvara" ljubavi nikad viđene u rijalitiju, Lepog, Đedovića, Janjuša, voditelja (nekih ) i ostalih koji Miljanu strašno izvređaše zbog istog dela. Da li je opet kriv Asmin, da li gledaoci treba da ne vide šta vide i da poveruju Aneli, Mići i Janjušu ( kad i ako kažu ) da je Asmin kriv što Aneli i Janjuš imaju "maraton" u jahanju pored slika svojih najvoljenijih ? Nadam se da će konačno prestati ista pitanja ( 3 - 4 ) koja se stalno čitaju i da će se preći na nešto konkretnije ( a o tome se piše i priča ).

Melanija

05.02.2024 13:50

Prave bebu koja će biti slika i prilika pokojnog Mihajla pa im treba "Mustra"... 😇