ANELI NAPALA JANJUŠEVE RODITELJE, PA IM POSLALA BRUTALNU PORUKU: Ahmićeva doživela POMRAČENJE, zapenila zbog porodice!

Autor:

Zadruga

05.02.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić saznala šta se dešavalo dok je Janjuš bio odsutan!

ANELI NAPALA JANJUŠEVE RODITELJE, PA IM POSLALA BRUTALNU PORUKU: Ahmićeva doživela POMRAČENJE, zapenila zbog porodice!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Starleta Aneli Ahmić prošle noći razgovarala je sa voditeljem, a tokom razgovora osvrnula se na Marka Janjuševića Janjuša i njihov odnos, koji je dosta poljuljan nakon njegovog povratka u rijaliti ,,Elita". 

Poznato je da je Janjuš nedavno napustio imanje u Šimanovcima, te ga je produkcija odvela u Prijepolje na 40 dana od smrti njegovog pokojnog brata Mihaila Janjuševića. Kako je Aneli ispričala, Janjušu su govorili da se skloni od nje, što je nju pogodilo, a i sama je primetila da se on promenio po povratku. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Međutim, Aneli je imala brutalnu poruku za Janjuševe prijatelje i porodicu, koji su mu govorili da se skloni od nje. 

Kad se vratio bio je katastrofa Janjuš i mene je to baš pogodilo. Udarili su mu hejteri na porodicu, na sve sveto, oni nemaju ništa, ni srca, ni duše. Po Janjušu se udara zato što se pomirio sa mnom, kad sam čula šta su sve izgovarali o njemu dok je on bio na pomenu meni je to odvratno. Nas niko ne može srušiti, mi smo samo jači i jači - ispričala je Aneli u razgovoru, a potom se dotakla i Uroša Stanića:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

 

- On je lažov, celu kuću maltretira, stalno me provocira, jako je dobar glumac. Samo ide i sve maltretira i onda kad mu neko nešto kaže on odma prebacuje na to da je žrtva, dečko je totalno bolestan, više ga neću komentarisati. Maja, Jovana i Uroš više ne postoje za mene u rijalitiju. Smeta im moja pojava, voleli bi da me izbace odavde, ja ne znam šta je u pitanju, da li ljubomora ili nešto drugo ali me ne zanimaju - odbrusila je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

05.02.2024 11:29

Pa kao žena ti si prva osetila Uroševe postupke i pravilno si se postavila kao npr. prema Maji. I Maja i Uroš žele sks sa tvojim izabranikom i krivo im je što tako nešto je nemoguće.

dušanka

05.02.2024 18:08

JOŠ ĆE DA TUČE NJEGOVU ĆERKU...DA SAM NA ENINOM MESTU, NE BIH DOZVOLILA DA JE VIDI, SEM U PRISUSTVU MAJKE...