ZBOG OVOGA ĆE ANĐELO OSTAVITI ANITU: Matea Car raskrinkala Matorinu ženu, ovo je svima PROMAKLO!

Autor:

Zadruga

02.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anitina ljubavnica ima šok pitanje za nju!

ZBOG OVOGA ĆE ANĐELO OSTAVITI ANITU: Matea Car raskrinkala Matorinu ženu, ovo je svima PROMAKLO!

Foto: ATA Images

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora su bile u centru pažnje javnosti još od dana kada su izgovorile sudbonosno "DA" na Svetom Stefanu, međutim, iako je njihov ondos delovao idilično na društvenim mrežama, nakon useljenja u "Elitu" saznalo se da je Stanojlovićeva svojoj ženi radila iza leđa i dopisivala sa sa tiktokerkom, Mateom Car.

Otkrivena prepiska koja je dospela u javnost otkrila je da je Anita varala Matoru, nakon čega je ona doživela emotivni slom i javno zatražila razvod braka. Iako je Anita sad više od mesec dana u vezi sa Anđelom Rankovićem, sa kojim uživa u ljuavi, Matora i dalje nije prebolela njihov raskid i jako često dolatzi do žestokih sukoba. 

Republika

Foto: ATA Images

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković

Za domaći medij povodom njihovog odnosa oglasila se Matea Car i dala svoj sud o aktuelnim dešavanjima u rijalitiju "Elita". 

Ona je uverena da Anitina nikad nije volela Matoru, iako smatra da je moglo da dođe do pomirenja između njih dve, a da je pitanje trenutka kad bi taj odnos ponovo pukao i Stanojlovićeva našla neku novu osobu sa kojom bi nastavila dalje. 

Matea je takođe imala jako zanimljivo pitanje za Stanojlovićevu, zbog koje Anđelu sigurno ne bi bilo prijatno, kad bi saznao šta zapravo Anita radi iza njegovih leđa i koliko je željna drame u rijalitiju. 

- Pa, da joj je oprostila, Anita bi kad tad našla zamenu, jer valjda je svima jasno da je uopšte nije volela iskreno, pa bolje pre nego kasnije, zar ne?! Anite što se tiče, neka prokomentariše izjavu iz pušionice "da bi bilo jako zanimljivo da ja uđem, pa da počne pravi šou" - poručila je Matea za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official,republika

Matea Car i Anita Stanojlović

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading