OD PRIZORA U PRIJEPOLJU PODILAZI JEZA: Evo šta smo zatekli na porodičnom groblju Janjuševića!

Autor: P. R. - M. K. V.

Zadruga

01.02.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica učesnika "Elite" sutra daje 40-dnevni pomen njegovom tragično preminulom bratu Mihailu.

OD PRIZORA U PRIJEPOLJU PODILAZI JEZA: Evo šta smo zatekli na porodičnom groblju Janjuševića!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ekipa Republike stigla je u Prijepolje povodom četrdesetodnevnog pomena bratu Marka Janjuševića Janjuša Mihailu Janjuševiću i na porodičnom groblju zatekla neobičan prizor.

Naime, Mihailov grob je pod katancem, pošto je sahranjen na porodičnom groblju, koje je zaključano.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Janjuševom bratu Mihailu Janjuševiću sutra daju 40-dnevni pomen

Večna kuća Janjuševog najmlađeg brata, koji je 24. decembra u Beogradu na tragičan način okončao svoj mladi život, i dalje je prekrivena cvećem i vencima.

Ono što posebno privlači pažnju je da je oko krsta na Mihailovom grobu obmotan beli peškir koji, prema tamošnjim običajima, kako smo saznali, simbolizuje da tu počiva mlada osoba. Na vencu smo zatekli i poruku koju je svom stricu ostavila Janjuševa ćekra Kruna.

-  Mom stricu Mikiju - glasi poruka Mihailove bratanice.

Podsećamo, Mihailo Janjušević, koji je 24. decembra prošle godine sebi oduzeo život, sahranjen je u Prijepolju 27. decembra, a sutra mu daju 40-dnevni pomen. 

Marko Janjušević Janjuš upravo je napustio Belu kuću, kako bi stigao u rodni grad i sutra sa svojom porodicom izašao na groblje. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Grob Janjuševog brata Mihaila Janjuševića u Prijepolju

 

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading