U ELITU STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD?! Oženjeni učesnik mislio da ga kamere ne snimaju, pa se prepustio STRASTIMA sa cimerkom!

Autor:

Zadruga

31.01.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oženjeni takmičar Elite uhvaćen u akciji sa cimerkom, mislio je da se ovo neće videti.

U ELITU STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD?! Oženjeni učesnik mislio da ga kamere ne snimaju, pa se prepustio STRASTIMA sa cimerkom!

Foto: Ilustracija

Nikola Lakić i Slađa Lazić Poršelina imali su u početku sukobe, ali njih dvoje su se zbližili u nadi da će pomoći Anđeli Šparavalo da se odvoji od Bojane Pavlović, međutim, to im baš i ne polazi za rukom.

Ali tokom ove "akcije", čini se da su ostvarili baš dobru komunikaciju, pa su postali izuzetno bliski, što su primetili i gledaoci rijalitija, koji su zapazili da, tokom jučerašnje žurke, oni nisu skidali pogled jedno s drugoga.

Prisno su đuskali i gotovo celu žurku proveli zajedno, te su mnogi zaključili da li su se u međuvremenu rodile neke simpatije, s obzirom da Lakić ni sa jednom devojkom u rijalitiju nije ovoliko blizak.

Podsetimo, Lakićeva supruga, Coka Lakić ušla je na imanje u Šimanovcima za Novu godinu, kako bi se videla sa Nikolom Lakićem. Sa sobom je povela i sina, a Lakić nije mogao da sakrije suze radosnice kada ih je video na vratima Bele kuće. Coka je saopštila Lakiću da ne brani nikoga, naročito kada je u pitanju Ana Ćurčić, ali ni da ne sme da ćuti Ivanu Marinkoviću i Jeleni Ilić. 

- Vidi šta ti je tata kupio! Biće sve okej, znaš ti mene! Laza je super, ide u vrtić... Moramo li da pričamo o dva klošara na ovaj lep dan? Kada ti kažu da sam se oglasila, onda sam se oglasila, šta ti je? Ne bih da komentarišem, nisam očekivala ovo, nisu ispali korektni, nisam bio za to kako je Nikola reagovao, ali su prešli granicu - rekla je Coka Lakiću tom prilikom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola i Coka Lakić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading