PRVE FOTOGRAFIJE BEBICE, NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO U HITNOJ! Niko nije mogao ni da sanja da će doći do ovoga!

Autor:

Zadruga

22.01.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica je sinoć napustio Elitu, nakon što mu je pozlilo, a onda je došlo do neočekivanog obrta.

PRVE FOTOGRAFIJE BEBICE, NAKON ŠTO JE ZAVRŠIO U HITNOJ! Niko nije mogao ni da sanja da će doći do ovoga!

Foto: TV Pink/printscreen, shutterstock

U poslednjim vestima iz popularnog rijalitija "Elite", došlo je do neočekivanog obrta - učesnik Nenad Macanović Bebica je izveden iz rijalitija i odveden u Hitnu. Ova vest je izazvala veliku pažnju kako u samoj Beloj kući, tako i među fanovima rijalitija.

Prema snimku razgovora sa cimerima koji je odmah osvanuo na Instagram stranici posvećenoj dešavanjima u Beloj kući, Nenad Aleksić Ša je izneo informaciju da je Bebica izveden iz rijalitija i odveden u Hitnu. Ova vest je izazvala zabrinutost među ostalim učesnicima, ali i među fanovima koji su odmah reagovali na društvenim mrežama.

Međutim, iste večeri, nešto kasnije, Bebica se vratio na velelepno imanje, pa odmah započeo svađu sa Nemanjom Gačićem, koji mu se zamerio, zbog druženja sa Teodorom Delić, sa kojom je Bebica nedavno raskinuo.

Bebica je otkrio zašto brani Teodori da komunicira sa njim i ni po koju cenu neće prihvatiti njihovo druženje. U raspravu su se uključili i mnogi takmičari, a čini se da je Bebica sada ponovo u punoj snazi, spreman za nastavak rijalitija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Gačić i Nenad Macanović Bebica

 

- Nema komunikacije sa njim, jer je izjavio da bi je oženio i da bi imao se*s sa njom. Ne postoji zabrana - rekao je Bebica.

- Ko god da ode u Kotež i da pita kakav sam ja, kakav je on. Mislim da mnoge stvari laže. Tipa, to da je onaj kafić dole njegov, pa onda u Skadarliji. E taj deo mi nije jasan gde on priča da je njega poslao ovde - rekao je Gačić.

- Meni su rekli na ulasku da ćeš ti to da radiš. Ja, što se tiče Nemanje, isto ću da kažem jer ga poznajem iz škole. Nikada nisam čuo ništa loše, ali je njegovo društvo u problemu s mojim - rekao je Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading