MILJANA U STRAHU ZBOG BEBICE! BRINE DA SE NEĆE VRATITI U RIJALITI! Nišlijka se snuždila nakon što je Hitna došla po Macanovića!

Autor:

Zadruga

21.01.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica je počeo da ima zdravstvene probleme jer se po svemu sudeći izlaže veliko stresu, pogotovo tokom svađa sa Teodorom Delić!

MILJANA U STRAHU ZBOG BEBICE! BRINE DA SE NEĆE VRATITI U RIJALITI! Nišlijka se snuždila nakon što je Hitna došla po Macanovića!

Foto: printscreen/RTVPink

Učesnik Elite Nenad Macanović Bebica napustio je hitno imanje u Šimanovcima nakon što su lekari došli da ga izvedu. Nenad Aleksić Ša je u dvorištu sedeo sa cimerom kada je  luo da je Nenad tražio od produkcije da razgovara sa njima, a u jednom trenutku se jasno čuje na klipu:

- Izveli su Bebicu sada, odveli ga u Hitnu! Sve se jasno videlo  - rekao je on.

Za to vreme, Miljana Kulić, sa kojom je Bebica bio u vezi, zabrinuta je za njegovo zdravstveno stanje, pa je odmah reagovala i potrudila se da sazna kako je, ali tako da niko od cimera ne primeti da brine. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bebica izveden napolje po hitnom postupku

 

Ispod ovog videa koji kruži na pojedinim Instagram straniucama su odmah počeli da se nižu komentari, pa su tako zabrinuti fanovi Nenada otkrili da ovo nije prvi put da ga izvode.

- "Ima problem sa visokim pritiskom", "I sinoć je usred nominacija išao u Hitnu", "On je rekao da će izaći dok je Ša pravio dramu", "Otišao po informacije", "I ja se brinem za njega", bili su samo neki od komentara ispod objave, a nedavno smo preneli šta je majka Teodore Delić govorila o njemu.

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Bebica izveden napolje po hitnom postupku

 

Inače, Bebica je počeo da ima zdravstvene probleme jer se po svemu sudeći izlaže velikom stresu, pogotovo tokom svađa sa Teodorom Delić, s kojom ide u odnosu od ljubavi do mržnje. Oni su u poslednjih nekoliko dana imali toliko svađa, da je bilo samo pitanje toga ko će na koga fizički da nasrne, što će da prouzrokuje velike novčane i druge kazne. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading