MATORA OTKRILA NAJMRAČNIJU TAJNU SANDRE REŠIĆ, PEVAČICA BESNA KAO RIS: Evo šta Tomićevu čeka nakon Elite, zadrugarka sve obelodanila!

Autor:

Zadruga

09.01.2024

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić je otvorila dušu i otkrila zašto je prekinula prijateljstvo sa Matorom.

MATORA OTKRILA NAJMRAČNIJU TAJNU SANDRE REŠIĆ, PEVAČICA BESNA KAO RIS: Evo šta Tomićevu čeka nakon Elite, zadrugarka sve obelodanila!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna pevačica i bivša zadrugarka, Sandra Rešić, otvorila je dušu u prazničnom intervjuu za Republiku, gde je otkrila da je u srećnoj vezi, ali da partnera i dalje krije od očiju javnosti, jer želi fokus na stavi na karijeru. Nedavno je izbacila novi hit, kojim je obradovala svoju brojnu publiku, a Novu godinu proslavila je radno, iako je želela to da "izbegne".

Upitali smo je i za odnos sa Jovanom Tomić Matorom, koju je u rijaliti ispratila kao dobra prijateljica, a onda se tokom Elite sve promenilo, nakon njenog kraha sa Anitom Stanojlović. Matora je Sandru nazvala "rijaliti prijateljem", što joj je pevačica izuzetno zamerila, a priznala je i da je mnogo toga saznala u međuvremenu, zbog čega će obaviti ozbiljan razgovor sa Matorom.

Takođe, ona je rekla da Matora ne može očekivati prazničnu čestitku u Eliti, jer će razgovor sa njom obaviti nakon iste, a sa društvenih mreža ju je već otpisala:

- Čula sam masu nekih stvari, otkako je Matora ušla u rijaliti, to je nešto o čemu nikada nisam pričala, ali o čemu ćemo definitivno ona i ja popričati kad ona bude izašla. Inače, ja sam razumela da smo ona i ja prijateljice, a onda sam čula da me je ona nazvala "rijaliti" prijateljem. Tvoja bivša supruga priča o meni tamo neke gluposti, ti ni u jednom momentu ne ustaješ i ne demantuješ to. Ona je verovatno mislila da će doći do pomirenja sa Anitom, što ja mislim da i postoji šansa da dođe do toga... Ja sam je otpratila, jer ja sa rijaliti prijateljima ne pijem kafu, ne pratim se i ostalo... - rekla je Sandra iskreno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading