DUŠICA KONTAKTIRALA SA JANJUŠEM: Otkriveni detalji razgovora bivše voditeljke "Elite" i takmičara koji tuguje za rođenim bratom!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša voditeljka "Elite" priznala da je stupila u kontakt sa Janjušem!

DUŠICA KONTAKTIRALA SA JANJUŠEM: Otkriveni detalji razgovora bivše voditeljke "Elite" i takmičara koji tuguje za rođenim bratom!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutic, Instagram

Voditeljka Dušica Jakovljević priznala je da ju je duboko postresla smrt Mihaila Janjuševića, najmlađeg rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša. Mihailo je 25. decembra 2023. godine oduzeo sebi život vešanjem, a dva dana kasnije je sahranjen u Prijepolju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dušica Jakovljević

Dušica je prvo priznala da se ne seća da li je Mihaila nekada ugostila u studiju, a onda je otkrila da je Janjušu poslala poruku.

- Da li znate da ne mogu da se setim, da ne znam... Iskreno, stvarno ne znam - započela je Dušica, pa dodala:

- Mogu da kažem samo da je to tragedija koja je mene, baš onako... Od koje sam zanemela i da sam naravno poslala poruku Janjušu, da mi je jako žao što se to dogodilo. Bilo kome da se to dogodilo, nema veze da li je taj neko javna ličnost ili ne, ne dao Bog nikome - priznala je Jakovljevićeva za "Scandal!".

Republika

Foto: Društvene mreže, youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Mihailo

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading