ANITA HOĆE DA ORGIJA S ANĐELOM NA JOVANINE OČI: Matora saznala da namerno traže krevet pored nje, HOĆE DA POBEGNE OD SRAMOTE!

Autor:

Zadruga

07.01.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićka ne može da veruje na šta je njena bivša sve spremna da bi je još više povredila!

ANITA HOĆE DA ORGIJA S ANĐELOM NA JOVANINE OČI: Matora saznala da namerno traže krevet pored nje, HOĆE DA POBEGNE OD SRAMOTE!

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora odlepila je kad je shvatila da njena još uvek zakonita žena Anita po svaku cenu hoće da nađe krevet u kome će da spava sa sadašnjim dečkom Anđelom Ranovićem, pa makar i pored nje. Naime, ona je priznala cimerima da je šokirana zbog njene potrage za krevetom i onda su zajedno komentarisali tu situaciju. 

- Ja sam Aniti dao moj krevet, a Anđelo je došao kasnije, neka on traži sad gde im odgovara. Treba sami da se snađu - pravdao se Nenad Aleskić Ša, a Miona je dodala: 

- Ja kažem da je ovde Milena problem, jer ne želi da da svoj krevet.

- Milenin problem je da li hoće da ustupi krevet ili ne. Ja sam svoj krevet dao, za ostalo me ne zanima - nastavio je Ša.

 

Republika

Foto: Printskrin

Jovana Tomić Matora očajna zbog Anitinih postupaka jada se cimerima

 

- Meni nije jasno da njoj nije palo na pamet da sam ja dva kreveta od Mioninog i tvog. Ona hoće da uzme i te krevete, da ima se*s blizu mene. Ne mogu da shvatim da njima nije problem to. Sada me i ne zanima, samo neka se kanali. Ako se pored mene budu je*ali, od sramote ću preći u drugi krevet. To mi je ispod časti - kazala je Matora.

Inače, Tomićka čije Anita prezime i dalje nosi, sumnja da njena neverna supruga namerno radi stvari kojima će je još više povediti, uprkos tome što na taj način samo sebe još više srozava. S druge strane, Matorini prijatelji u Beloj kući su ponovo zabrinuti za njeno zdravlje, jer ona ne može da se skloni dovoljno daleko, jer njena bivša i dalje sve radi naočigled njoj, a kako su se svi složili neke stvari i kako bi provocirala Matoru.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading