"ZNAŠ DATUM, DO MARTA" Taki Marinković ušao u Elitu, pa Maji održao lekciju o Filipu Caru!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković saopštio je Maji Marinković sve informacije.

"ZNAŠ DATUM, DO MARTA" Taki Marinković ušao u Elitu, pa Maji održao lekciju o Filipu Caru!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef organizovao je posetu porodica takmičarima Elite, a prvi na imanje u Šimanovcima ušao je Taki Marinković, otac Maje Marinković. Starleta se zaletela Takiju u zagrljaj, a kada je videla psa Lea, briznula je u plač. 

Maja nije mogla da se smiri, pa je Takija uvela u Belu kuću, gde su počeli da pričaju.

 

- Život si mi odsekao! Što si mi lep! - govorila je Maja kroz suze. 

- Kod kuće smo svi okej, super si! Do marta, od marta pun gas! Ni tebe niko nije štedeo! Znaš datum, sve je u redu! Kod Ace je sve! Mama te je pozdravila - posavetovao je Taki svoju ćerku.

- Nemoj da ti je palo na pamet! To si u šali rekla! Ružna prošlost, da ne spominjemo te ljude, naneo nam je dosta zla u životu! Tvoj život je napolju - dodao je Taki. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Taki Marinković

 

Podsetimo, Maja je prošle noći doživela nervni slom kada nije videla psa Lea na čestitki koju joj je Taki poslao. Ona je ceo dan naduvena od plakanja, jer se zabrinula za psa Lea.  Naime, ona je doživela pomračenje, jer kako kaže, njen otac Taki Marinković se nije usnimio sa njenim psom Leom, pa ona sad ne zna šta je sa njim. 

Jako sam nervozna jer nisam videla Lea, hoću da znam šta je sa njim. Hvala tati, on zna da ga ja volim najviše na svetu, ali ne znam kako će se situacija odvijati jer ne znam šta mi je sa psom - rekla je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading