TAKI STIŽE U ŠIMANOVCE: Nakon Majine histerije donosi posebno IZNENAĐENJE!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković se oglasio pred ulazak u Belu kuću!

TAKI STIŽE U ŠIMANOVCE: Nakon Majine histerije donosi posebno IZNENAĐENJE!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Na televiziji Pink danas je izšlo važno obaveštenje koje se tiče rijalitija "Elita". Naime, danas će takmičari imati priliku da vide uživo svoje najmilije članove porodice jer će od tri popodne biti organizovane posete. 

Već je poznato da pred praznike u rijaliti stižu pokloni, poruke i čestitike njihovoj porodica, prijatelja i ljudi koji ih podržavaju, zbog čega se posebno obraduju. Međutim, iako je ovo jako lep događaj jer takmičari nakon nekoliko meseci imaju priliku da vide svoje najbliže, ipak određeni stanari Bele kuće jako strahuju od onoga što će čuti i da li će ih porodica kritikovati zbog postupaka koji su napravili. 

Inače, sinoć je bilo posebno veče u "Eliti" jer su takmičari imali priliku da vide svoje najmilije, putem video-poruka koje su snimili za njih. Iako se desilo nekoliko neprijatnih situacija, najveći haos napravila je Maja Marinković

Naime, ona je doživela pomračenje, jer kako kaže, njen otac Taki Marinković se nije usnimio sa njenim psom Leom, pa ona sad ne zna šta je sa njim. 

Republika

Foto: instagram.com

Taki Marinković Instagram

Taki je tim povodom odlučio da se oglasi na svom Instagram profilu. On je podelio fotografiju na kojoj je pozirao sa svojom psom Leom, kako bi pokazao pratiocima da je sve u najboljem redu. Mnogi pratioci na društvenim mrežama ne veruju da je Maja zbog Lea sinoć dramila, već zbog FIlipa Cara kojeg je videla na video snimku koji je stigao za Zolu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading