LJUBA PERUĆICA KRSTIO SINA: Pogledajte kako je izgledala intimna ceremonija, pevačeva supruga privukla najveću pažnju!

Autor:

Zabava

16.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus krstili sina!

LJUBA PERUĆICA KRSTIO SINA: Pogledajte kako je izgledala intimna ceremonija, pevačeva supruga privukla najveću pažnju!

Foto: Instagram.com

Prošle godine, Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica postali su ponosni roditelji sina Alekseja, nakon što su prošli kroz tešku borbu da bi ostvarili svoj san o potomstvu. Sada, par je odlučio da malog Alekseja krsti u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, ali su se odlučili da ovaj događaj bude intiman i da izbegnu organizovanje velikog slavlja.

Pevač je podelio nekoliko kadrova iz crkve, ističući da su želeli da ovo bude jedan intiman čin, te su odustali od ideje da prave veliko slavlje.

- Nismo hteli da mu menjamo ime, otpočetka je bilo planirano da se zove onako kako se inače i zove. Aleksejeva kuma je ujedno i Kaćina venčana kuma i njena prijateljica odmalena. Neko ko je sa njim svaki dan. Krstili smo ga samo u krugu porodice, u krugu najbližih. Nismo hteli da pravimo neko veliko veselje, nego smo hteli da bude intimna proslava - rekao je Ljuba za "Informer".


Ovaj događaj predstavlja važan korak u životu malog Alekseja, a njegovi roditelji su se potrudili da ovaj čin bude ispunjen ljubavlju i pažnjom, okružen samo najbližim članovima porodice.

Zanimljivo je da je Aleksejeva kuma ujedno i Kaćina venčana kuma, što dodatno naglašava bliskost između porodica Kolozeus i Perućica. Očigledno je da su ovi događaji duboko ukorenjeni u porodičnu tradiciju i da je svaki detalj pažljivo osmišljen kako bi se obeležio ovaj važan trenutak u životu malog Alekseja.

Odluka da se krštenje obavi samo u krugu najbližih članova porodice dodatno naglašava intimnost i važnost ovog događaja. Katarina i Ljuba su izabrali da se fokusiraju na suštinske vrednosti ovog čina, umesto na organizovanje velikog i raskošnog slavlja.

Kroz ove događaje, Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica pokazuju posvećenost porodičnim vrednostima i brižnom odgajanju svog sina Alekseja, čime inspirišu mnoge ljude da cene intimne trenutke sa svojim najmilijima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading