OTKRIVENO KO ULAZI U ELITU: Procurila slika iz apartmana u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

31.12.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni tiktoker se oglasio na društvenim mrežama!

OTKRIVENO KO ULAZI U ELITU: Procurila slika iz apartmana u Šimanovcima!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas je na Instagramu počela prava pomama među fanovima rijalitija "Elita" kada je popularni Tik Toker Enko objavio fotografiju sa lokacijom u Šimanovcima. Odmah su krenule spekulacije o njegovom mogućem ulasku u ovaj rijaliti, a fanovi su bili u potpunom neizvesnosti.

Ono što je dodatno podgrejalo sumnje jeste Enkova poruka podrške Mensuru Ajdarpašiću tokom novogodišnjih čestitki. Ova gestikulacija je navela mnoge da zaključe da se ova dva momka poznaju još od ranije, a samim tim su se počele širiti teorije o Enkovom mogućem ulasku u rijaliti kako bi pružio podršku svom poznaniku.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Enko TikTok

S obzirom da je Enko upoznat sa taktikom učestvovanja u rijalitiju, postoji mogućnost da bi njegov ulazak u "Elitu" mogao da donese značajne promene među učesnicima i parovima u Beloj kući. Fotografija na kojoj Enko nosi kofer dodatno je podgrejala sumnje i dovele do zaključka da bi njegov ulazak mogao biti izvestan.

Inače, danas se će u Beloj kući doći porodice kako bi obišli takmičare pred doček Nove godine i praznike, zbog čega se očekuje jako burne popodne na televiziji Pink. Pretpostavlja se da će Enko među njima ući u Belu kuću, kako bi pružio podršku Mensuru, a da li će on možda jednog dana postati takmičar ili već danas ostati u Eliti ostaje da ispratimo i saznamo kakve odluke je napravila produkcija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading