CAR PRAVI HAOS PO MREŽAMA: Napao učesnika "Parova", procurio snimak svađe!

Autor:

Zadruga

06.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car u sukobu sa bivšim učesnikom "Parova"!

CAR PRAVI HAOS PO MREŽAMA: Napao učesnika "Parova", procurio snimak svađe!

Foto: TikTok.com

Bivši zadrugar Filip Car postao je tiktoker nakon izlaska iz "Zadruge 6" i ova društvena mreža mu je trenutno glavni izvor zarade. Filip se često svađa sa korisnicima ove mreže, a snimci njegovog "kratkog fitilja" često su završavali na društvenim mrežama. Danas je procurio snimak njegove svađe sa Elvinom Kadrićem, nekadašnjim učesnikom rijalitija "Parovi".

Republika

Foto: TikTok.com

Car protiv Kadrića

- Kakav si ti? Otpevaš mi deset pesama, ulizuješ mi se u pozadinu. Što si sakrio level? Ti si ovde po 20 sati. Nikad nisi iskazao nekome poštovanja. Nikome se nisi zahvalio. Ništa nisi uradio. Ti znaš samo da reveš, ne umeš da pevaš, ti reveš, da bi dobio po koji novčić - surovo je rekao Car.

- Ti si meni javno rekao da sam majstor u pevanju. To ima na Jutjubu - rekao je Elvin.

- Ja kad popijem bocu viskija, meni dobro peva i koza kad muče - nastavio je provocira Filip.

- Ja ne smatram da si ti loš čovek. Imaš dobro srce. Ipak, pravo stanje je takvo da ti mrziš konkurenciju -  rekao je Kadrić.

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Aleks i Car

Inače, Filip je danas izašao u kupovinu sa svojom verenicom, pobednicom "Zadruge 6" Aleksandrom Nikolić, koja je prvi put pokazala svoj trudnički stomak jasno. Njih dvoje su se uslikali pored novogodišnje jelke i pokazali konzolu za igricu koju su kupili, a sveže ofarbana Nikolićeva nije mogla da sakrije stomak do zuba. Fanovi su bili oduševljeni ovom fotografijom i brzo krenuli da je dele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading