NE TEŽIM "LUDOM KAMENU": Dejan Dragojević otvorio dušu pred kraj 2023. godine, priznao da li postaje VODITELJ ELITE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" za Republiku priznao da li ulazi u "Elitu", pa otkrio planove za budućnost!

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5", bio je gost portala Republika u našem novogodišnjem studiju, gde je za sam kraj 2023. godine sumirao utiske, progovorio o svojim planovima za budućnost, kako u privatnom, tako i na poslovnom planu. Na samom početku intervjua otkrio nam je kako se oseća i kako će proslaviti Novu godinu.

- Odlično sam, baš se osećam lepo, u euforiji smo zbog praznika, idealno je sa svih strana. Generalno mi je stabilnija godina u odnosu na prošle. Ovo je prva Nova godina posle ulaska u rijaliti da nemam dodira sa rijalitijem, učesnicima, osim onoliko koliko ja hoću. Ovo je prva Nova godina koja će mi biti kao stara neka, pre nego što sam postao VIP. Proslaviću je kod kuće, sedeljka sa bakom, želim da mesim pitu... Šalim se, nisam razmišljao gde ću, to je više za neke mlađe uzraste. Gledao sam neke vikendice, više bih to uzeo na nekoj planini, da odmorim mozak, ali su skočile cene (smeh) - priznao je Dejan, pa otkrio kako napreduju radovi na kući u Veterniku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5"

- Ja sam kod kuće, najbolja mi je ta idila sa mojima, naročito leti kad roštiljamo. Da me zovu ne znam gde, ne bih otišao nikad, punim baterije kod kuće. Sad kad dolaze ovi praznici, meni ne znači ništa, jer mi ne treba praznik da bih se okupio sa svojima. Kuća napreduje, stavio sam pločice, dnevni boravak više nije rehabilitacija. Idu sad finese - ispričao je on.

Kako su Dragojevići krenuli da renoviraju kuću nakon što se Dejanova sestra udala, nas je zanimalo da li on planira uskoro da stane na "ludi kamen".

- Ne težim "ludom kamenu". Bitno mi je da se Jovana i ja volimo, nema potrebe da srljamo. Skroz sam se distancirao od toga, kad se desi, desi se... Planiram budućnost sa njom, nekako je za to, ne smeta joj moja medijska slika. Valja čovek da navikne na to da će te kritikovati neka baba sa sprženom kosom od blanša, da će te vređati... Jovana je flegma, krenula je i ona snima. Ranije nije htela ništa, ja sam je naterao da otvori Instagram zbog posla, treba da pokrene privatni biznis, mora da se snima - otkrio nam je Dejan.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Dragojević

Dejan nam je priznao i da želi da krene da radi posle Nove godine.

- Toliko mi se radi, fali mi da imam obavezu normalnog čoveka. Okej, snimam ja, imam dobru zaradu, ali imam previše slobodnog vremena da razmišljam o glupostima, kad bi me odveli kod psihijatra, zatvorili bi me. Katanac bi bio... Ali teško bih se zaposlio, ne bih nekoga trpeo nad glavom, samo ako mogu da napredujem u nekoj firmi. Jer znam svoje mogućnosti. Bolje da sam sebi nekako - ispričao je Dragojević.

Dragojević nam je, između ostalog, priznao i da li planira da uđe u "Elitu" ili postaje voditelj rijalitija.

- Nisam završio skroz sa rijalitijem, ali voleo bih da završim skroz. Uđe mi u srž da se svađam, komentarisao bih sve. Kad vidim te glave i ko je ušao u rijaliti, krenem da pišem stori... Ali sam već došao do toga da kažem: "Ma koga briga?". Obrišem stori, a do skoro nisam mogao, napišem, pa neka gori sve ispred mene. Ali ne bih ulazio u "Elitu". Fali mi rijaliti, kad čujem glupo komentarisanje, ja prokomentarišem. Vuče te da komentarišeš, mami te taj televizor... Nisam imao ponudu da postanem voditelj rijalitija. Bilo je ponuda prošle godine, ne na Pinku, na drugoj televiziji, ali sam odbio. Nije to meni posao, morao bih da budem objektivan, a ja ne mogu to. Kao što sam pričao, Đedović je za učesnika, a Milan za voditelja - priznao nam je Dejan.

Ceo intervju pogledajte na početku ovog klipa.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Novogodišnji intervju sa Dejanom Dragojevićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Trebinje

31.12.2023 15:21

Dejana treba zaposliti na tv ,on je tako elokventan,bistar ,ostrouman ,Dalila draga sta si ti izgubila ,jesi li svjesna .