OVA TRI PARA IZ ELITE DALA SU NOVOGODIŠNJA OBEĆANJA: Evo ko je najgori, ko će se popraviti, a do čijeg braka neće ni doći!

Autor: G. D. - M. G.

Zadruga

01.01.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela i Bojana, Milica i Terza, te Sneža i Darijan, otvorili su dušu pred praznike.

 

Republika

Foto: E stockk

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović - posle svađe sve je slađe

 

Anđela: Slomiću Bojanu dogodine

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović, koje su ozvaničile odnos u "Eliti", nisu potrajale kao par, što je teško palo plavuši koja pokušava na sve načine da vrati Bojanu pod svoje okrilje. Iako je Pavlovićeva delovala vrlo hladno i odbojno tokom fotografisanja, Anđela je pokušavala da koketira s njom i pridobije je.


- Kako mi stoji haljina, to je ona za koju si rekla da je brutalna. Obukla sam je zbog tebe - da ne skidaš pogled sa mene. Želim da spustiš loptu i da u novogodišnjoj noći budemo zajedno. Ja sam svoju želju zacrtala i, dok se ne pomirimo, neću stati. Slobodno se ponašaj kao da ti nije stalo. Ako ne uspem za doček, onda posle definitivno, slomiću te, pa makar mi to bilo zadnje - rekla je Anđela Bojani, koja nije ništa komentarisala.

Milica i Terza: Obećavamo da
se nećemo tući sledeće godine!

 

Foto: E-Stock

Bora Terzić Terza i Milica Veličković planiraju da koriguju svoj odnos od januara

 

Milica Veličković i Bora Terzić Terza poznati su po turbulentnom odnosu, ali to planiraju da koriguju od januara. Gledali smo ih kako se biju, kako se svađaju i govore najgore moguće reči jedno drugom. Oni sada okreću novi list.


- Obećavamo da više od nas nećete gledati scene nasilja, psovanje i vređanje i sve ono što smo radili i po čemu smo, nažalost, prepoznatljivi. Ove godine ćemo pokušati da širimo ljubav. Nadamo se da ćemo uspeti - rekao je Terza.

Sneža i Darjan: Ništa od našeg braka!

Foto: E-Stock

Snežana Jovičić i Darjan Radomirović u "Elitu" ušli vereni, a videćemo kako će izaći

Snežana Jovičić i Darjan Radomirović ušli su vereni u "Elitu", ali, po svemu sudeći, neće doći do braka. Njih dvoje su se posvađali i u više navrataotvoreno rekli jedno drugom šta misle. Kako ni s jedne strane nije krasno ni bajno, rešili su da treba da se razdvoje.


- Od braka nema ništa! Shvatili smo da nismo jedno za drugo. Rijaliti nas je naučio da smo dva različita sveta. Svima koji su navijali za nas poručujem da od nas nema ništa - kaže Sneža.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading