KARAMBOL U ELITI: Stiglo važno pismo, obezbeđenje uletelo brzinom svetlosti!

Autor:

Zadruga

27.12.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon obaveštenja izbacio ozbiljan haos!

KARAMBOL U ELITI: Stiglo važno pismo, obezbeđenje uletelo brzinom svetlosti!

Foto: printscreen/RTVPink

Danas je u "Eliti" došlo do brutalne svađe između Milice Veličković i Borislava Terzića Terze. Njih dvoje su se posvađali jer je ona želela za "Elitoviziju" da nastupa sa njim, dok je Terza imao nameru da to uradi sa Danijelom Dujkovićem Munjezom

Njih dvoje su ratovali po celoj Beloj kući, a obezbeđenje ih je pratilo u stopu, kako između ljubavnog para ne bi došlo do fizičkog obračuna. 

- Ja neću da učestvujem. Svi me malteretiraju kako stignu. Ponašaš se prema meni kao prema keru - govorila je Milica. 

- Ne moraš, ti i jesi ker - poručio je Terza. 

- Teraj se u p*čku materinu - besnela je Veličkovićeva. 

Inače, Milica i Borislav su od samog početka rijalitija u ljubavnom odnosu, koji je jako turbulentan i pun žestokih svađa. Iako su nekoliko puta raskidali i mirili se, nedavno im je probleme u odnosu napravila Maja Marinković, prema kojoj je Terza pokazao otvorene simpatije. Iako je Terza na nekoliko načina pokušavao da stavi tačku na svoj odnos sa Milicom, ona to nije želela da dopusti, pa su na kraju uvek opstajali zajedno, a koliko će to trajati ostaje da vidimo u danima koji su pred nama. 

Podsećamo, u petak će se u rijalitiju održati takmičenje "Elitovizija" o čemu su učesnici danas bili obavešteni, zbog čega je i došlo do sukoba Terze i Milice. 

- U petak će biti organizovana velika novogodišnja Elitoizija, takmičićete se u pevanju, a odluku o pobedniku doneće gledaoci i žiri. Doneli smo odluku da ovog puta budu vesele pesme koe će biti u skladu sa novogodišnjom atmosferom, dakle balade su zabranjene. Svi morate izabrati pesme kloje se puštaju i slušaju tokom novogodišnjih praznika. Sada se podelite u grupe, a nakon toga svaka grupa mora odabrati pesmu. Jako je bitno da znate da u grupi može biti najmanje dvoje, a najviše četvoro - glasilo je pismo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading