BIVŠA ZADRUGARKA HITNO HOSPITALIZOVANA: Marijana Zonjić završila na aparatima, otkrila šta joj se desilo!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marijana Zonjić hostpilizovana!

BIVŠA ZADRUGARKA HITNO HOSPITALIZOVANA: Marijana Zonjić završila na aparatima, otkrila šta joj se desilo!

Foto: instagram.com

Pevačica i bivša zadrugarka Marijana Zonjić objavila je na svom Instagram profilu da je hitno hospitalizovana, što je podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži. 

Naime, kako je vredno radila u prethodnom periodu, Marijana se javila svom doktoru kako bi joj dao infuziju i koktel vitamina, koji će joj pojačati imunitet u ovim hladnim danima. Zonjićeva je fotografisala infuziju koja joj je priključena u ruku, a komentari su se nizali jedan za drugim. 

Republika

Foto: instagram.com

Marijana Zonjić Instagram

Marijana je nedavno otkrila sve o sukobu sa starletom Majom Marinković. Kako ističe u emisiji ,,Porodice Elitnih", Maju je zadesila opasna situacija, iz koje je Marijana htela da je izvuče, ali se onda otelo kontroli, te su se posvađale, nakon čega su odlučile da stave tačku na njihovo druženje.

- Maja Marinković svake sezone ulazi, sve slično, upadi, ništa novo. Meni je to kao dobro jutro, mi se nećemo pomirit, ispala je nečovek prema meni. Niko ne zna da smo proživele pakao, da smo se družile, i te kako sam bila za nju tu, kao drugar, kao ortak se posvetim osobi. Maju sam gledala kao pravu svoju drugaricu i želela sam joj dobro, htela sam da je izvučem iz jedne situacije, bila je opasna situacija, pala je pod pritiskom, ispran joj je mozak. Ona izgleda bomba! Ja pričam kao osoba, Maja nema lošu dušu, ali joj je rijaliti isprao mozak, ona bi sve uradila za kadar - priča Marijana u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading