DALILA BRUTALNO PONIZILA ANĐELA: Žestok udarac u programu uživo, raskrinkala njegovu aferu sa Anitom!

Autor:

Zadruga

16.12.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka žestoko potkačila Rankovića, ne bi mu bilo lako da je ovo čuo!

DALILA BRUTALNO PONIZILA ANĐELA: Žestok udarac u programu uživo, raskrinkala njegovu aferu sa Anitom!

Foto: printscreen/RTVPink

Voditeljka emisije "Pitam za druga" Dalila Dragojević u jednoj svojoj emisiji ugostila je bivšu učesnicu rijalitija "Zadruga" Anu Spasojević. Na samom početku emisije one su komentarisale Anđela Rankovića i njegov ulazak u "Elitu" koji je napravio karambol jer se odmah zbližio sa Anitom Stanojlović

Dalila je ugrabila situaciju da potkači Rankovića, kad je rekla da je pomoću društvenih mreža došla do zaključka da Anđelo ni sa jednom devojkom nije išao dalje od poljupca.

- Ovo što sam čula od Ane Spasojević ne znam da li bih smela da ponoviš? Ja baš ne bih smela da kažem da sam se složila. Ana kaže da je sa Anđelom imala samo poljubac, ali došle smo do zaključka da Anđelo sa devojkom sa svakom devojkom dođe samo do poljupca i posle toga ništa - smejala se Dalila Dragojević. 

- Ne znam znam da je imao duge veze. Između mene i njega je bio samo poljubac. Čuli smo se pred ulazak, znala sam da će on ući, samo nisam znala koji dan. Ja nisam znala da će ovakav splet okolnosti da se desi prvu noć. Niko nije očekivao da Anita može preko noći toliko da se prešalta - rekla je Ana. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević i Ana Spasojević

- Da li smo došlo do zaključka da je samo trebao da se desi pravi muškarac i da ona preseče svoje gej iskustvo? - upitala je Dalila Dragojević.


- Ona je rekla da su joj najbolji frajeri Anđelo, Dejan Dragojević i Mateja. Ona je pd njega dobila povratnu, a u kući je niko nije muvao iz poštovanja prema Jovani. Anđeloje odmah ušao, rekao i na anketi rekao da je najlepša, pa sa njom flertovao na žurki. Bilo ko da joj je pokazao simpatije, ona bi flertovala - dodala je Ana Spasojević. 

Dalila je nakon toga upitala Anu da li misli da se Anđelo ciljano opredelio za Anitu da bi naškodio Matoroj ili mu se Anita stvarno dopala. 

- Mislim da nije cilj i da mu se ona svakako svidela. Nema kao prošle godine to da stane, sa Matorom nije dobar i koliko mogu da vidim on Matoru ne može da gleda očima. On je napravio grešku sa Sanjom, izvinjavao se, a onda se desila MC Aleks. Ne smatraju se više prijateljima - poručila je Ana. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Ana Spasojević

Podsećamo, Anđelo i Dalila su se muvali u petoj sezoni "Zadruge", a iako su bili na korak do ulaska u vezu, Dragojevićka se povukla i vratila Filipu Caru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Virtuelna stvarnost

17.12.2023 07:46

Koga ovaj sljam moze da ponizi???? Ona je ponizenje sama po sebi. A da ne pricamo o postupcima. Nazad u svoju selendru jadu od osobe.

Biljana

20.12.2023 18:49

Dalila je jedna vrlo harizmaticna zena koja svojim komentarima zna da izazove hejt u narodu.Ne slazem se sa njenim stajljingom mini suknjica u programu .Vrlo degutantno i neukusno.