KAČAVENDA U AKCIJI SA DVOJICOM! Vrele scene u Eliti, Milenu ubacili u "sendvič", ona krenula da ljubi obojicu!

Autor:

Zadruga

13.12.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda se opustila tokom sinoćnje žurke, pa se zabavila sa dvojicom cimera.

KAČAVENDA U AKCIJI SA DVOJICOM! Vrele scene u Eliti, Milenu ubacili u "sendvič", ona krenula da ljubi obojicu!

Foto: instagram.com/printscreen

Danijel Dujković Munjez i Borislav Terzić Terza su sinoć malo popili i opustili se, a evidentno je da su se ludo zabavljali. U jednom momentu otišli su do Milene Kačavende, pa krenuli da je ljube, a usledila je scena, koja je obišla ceo internet.

Naime, Milenu je prvo poljubio Munjez u usta, a potom Terza, a onda su obojica istovremeno, što su kamere zabeležile.

Kačavenda se nasmejala, pa nastavila da đuska sa njima, a oni su imali problem sa svojim partnerkama.

Samir Ramović, koji je otvoreno priznao emocije prema Kačavendi, nije bio u blizini, a pitanje je kako će reagovati kada bude ugledao ovaj snimak, koji je već postao viralan. Komentari ispod ovog klipa su se nizali, pa dok su jedni smatrali da je ovo samo šala, drugi su ipak mislili da je ovo bilo vrlo degutantno.

- "Fuj", "Kuma dno", "Nju svi vole", "Zasigurno trojka Elite", "Opajdara", "Lako do trojke", "Carica, zna da se zabavlja"... - bili su samo neki od komentara.

 

 

Inače, mnogi smatraju da je Kačavenda jedino imala emocije prema diskvalifikovanom Sanjinu Horvatu, koji je samoinicijativno napustio rijaliti, kada je pomislio da bi mogao izgubiti verenicu, upravo zbog bliskog odnosa sa Milenom. 

U svakom slučaju, sinoćnja žurka bila je veoma uzbudljiva, a mnogi odnosi su se raščivijali. Kako li će ova scena uticati na vezu Munjeza i vezu Terze - ostaje nam da ispratimo u nastavku rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading