ELITA DOBIJA NOVOG VODITELJA: Informacija saopštena uživo u programu, ukućani zanemeli od šoka!

Autor:

Zadruga

11.12.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova odluka saopštena uživo na Pinku, Elita dobija novog voditelja.

ELITA DOBIJA NOVOG VODITELJA: Informacija saopštena uživo u programu, ukućani zanemeli od šoka!

Foto: shutterstock

U "Elitu" je stiglo novo pismo Velikog šefa, kojim je učesnicima objasnio novi "zadatak". 

Naime, kako je Teodora Radoičić morala da napusti rijaliti, zbog zdravstvenih problema, kako bi lečenje nastavila van Šimanovaca, Milena Kačavenda će dobiti novog kolegu, odnosno voditelja radio-emisije "Amnezija", koja se emituje svake srede, direktno sa imanja.

Milena je, na samom početku sastanka, predložila Marka Janjuševića Janjuša, koji je već iskusan, kada je ova uloga u pitanju, a ostali ukućani su digli ruke i složili se sa Milenom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Pričala sam sa Ša, on ne želi, tako da ću ja predložiti Janjuša - kratka je bila Milena u svom izlaganju.

Da podsetimo, Teodora Balzak, učesnica rijaliti programa "Elita", bila je primorana da napusti imanje u Šimanovcima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Veliki šef je obavestio ostale učesnike da je tim lekara doneo odluku o njenom hitnom napuštanju rijalitija radi što adekvatnijeg lečenja. Ovim potezom produkcija je pokazala brigu o zdravlju svojih takmičara, ali je istovremeno izazvala emotivni oproštaj Teodore od ostalih ukućana.

- Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru "Elite", zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef - glasilo je tada pismo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading