TEODORA IZ ELITE IDE U BOLNICU! Novi detalji stanja učesnice nakon izlaska iz rijalitija, BUBREZI SAMO ŠTO JOJ NE OTKAŽU

Autor: P. R. / O. B.

Zadruga

08.12.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bubrezi samo što joj ne otkažu, ovo su novi detalji zdravstvenog stanja Teodore Balzak!

TEODORA IZ ELITE IDE U BOLNICU! Novi detalji stanja učesnice nakon izlaska iz rijalitija, BUBREZI SAMO ŠTO JOJ NE OTKAŽU

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Balzak, učesnica rijaliti programa "Elita", bila je primorana da napusti imanje u Šimanovcima zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Veliki šef je obavestio ostale učesnike da je tim lekara doneo odluku o njenom hitnom napuštanju rijalitija radi što adekvatnijeg lečenja. Ovim potezom produkcija je pokazala brigu o zdravlju svojih takmičara, ali je istovremeno izazvala emotivni oproštaj Teodore od ostalih ukućana.

Ovim želimo zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru "Elite", zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti Elitu, pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Balzak napustila Elitu zbog bolesti

Ovim povodom stupila mi smo u kontakt sa Balzakovom, koja je potvrdila pisanja Republike da boluje od Hašimotove bolesti, ali da se pored toga bori i sa srčanim problemima, poremećajem štitne žlezde, nadbubrežnom žlezdom i izuzetno lošom krvnom slikom.

- Iskreno, šta da vam kažem, mnogo sam loše... Izgleda da me je više stvari zadesilo odjednom, nije više samo Hašimoto. Na početku jeste bila ta štitna žlezda, a sada su otkrili i da mi srce nije uopšte dobro, da imam tu tahikardiju koja sve to izaziva, pa onda i nadbubrežna žlezda... Ma, sve me je stiglo! Sutra imam razna ispitivanja, sutra idem u bolnicu da radim neki specijalni test, nisam sigurna da li ću ostati tamo ili će me poslati kući. Krvna slika mi je loša. Doktor mi je pre dva sata rekao da je situacija alarmantna, da bubrezi bukvalno mogu sutra da mi otkažu! Ne mogu da verujem šta me je sve snašlo - priča Balzakova u jednom dahu za Republiku, vidno uznemireno i nastavlja:

Republika

Foto: Shutterstock, Pink

Teodora Balzak napustila Elitu zbog bolesti

Kosa je počela da mi opada, lice mi se celo izobličilo, noge mi otiču... Ovo nisam ja. Van sebe sam i ne znam šta me sve čeka, niti da li se vraćam u "Elitu". Ja iza sebe imam četiri stresne godine, nema šta me nije udarilo u tom periodu, sva sam polupana. Ne znam šta da kažem, zaista, nije mi nimalo svejedno - rekla nam je starleta u razgovoru za naš portal.

Podsećanja radi, Teodora Balzak je danas hitno izvedena iz rijalitija kako bi posetila doktora i odradila potrebne analize. Međutim, kako su je tamo sačekale loše vesti po pitanju zdravlja, starleta je odmah po povratku u Belu kući saopštila cimerima da napušta "Elitu".

Pakao rezultati! To je drugi problem. Rekla mi je: "Ovo nije za zaj*banicu, šta si radila do sad"... Moram da izađem odavde - kazala je uplakana Teodora danas cimerima, a zatim i ubrzo izašla iz rijalitija kako bi se posvetila svom zdravlju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Balzak napustila Elitu zbog bolesti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading