OTKRIVENA CENA UČESNICE ELITE UŽIVO U PROGRAMU: Za ovu cifru napolju PRODAJE TELO?!

Autor: P. R.

Zadruga

08.12.2023

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo koliko koštaju njene usluge po navodima Miljane Kulić!

OTKRIVENA CENA UČESNICE ELITE UŽIVO U PROGRAMU: Za ovu cifru napolju PRODAJE TELO?!

Foto: printscreen/instagram

Tokom večeri došlo je do iznenadnog verbalnog okrašaja između Miljane Kulić i Slađe Lazić, a zbog njihovih sočnih uvreda orilo se celo imanje u Šimanovcima. Međutim, u jednom trenutku, kontroverzna Nišlijka je svoju cimerku nazvala prostitutkom, a zatim uživo u programu rijaliitja "Elita" istakla da svoje usluge navodno naplaćuje 300 evra.

- Ti si jadna, 300 evra bez glave, to ti je cena - vikala je Miljana kroz kuću, dok je Lazićeva sve vreme pokušavala da je nadjača.

- Ne, ti si jadna, govoriš meni da sam ku*va... Treba da te bude sramota, jer znaš da to nije istina! Vrlo dobro znaš kakva sam! Ja sam poštena, a ti nisi - drala se Slađa.

- Ja samo moram da kažem da ti je to cena. Ja sam iskrena, a prihvatila sam te kao ku*vu. Izađi napolje, glupa si, mora glupost da izađe napolje iz ove kuće - rekla je Kulićeva i zalupila vratima za cimerkom, ne dozvoljavajući joj da se vrati u Belu kuću.

- I ja sam tebe prihvatila kao ku*rvu, i to da li imaš porodicu me ne interesuje - besnela je Slađa.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Miljana Kulić i Slađa Lazić Elita 7 Zadruga

Podsećanja radi, Miljana Kulić svojevremeno je bila u emotivnoj vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, koji je jedan izvestan vremenski period bio intiman i sa Slađom Lazićem, te od tog momenta nastaje netrepeljivost između dve aktuelne učesnice rijalitija "Elita". Tokom boravka na imanju u Šimanovcima neretko se čašćavaju uvredama i pošalicama kako bi jednu drugu spustile, a situacija se nije smirila ni nakon šeste sezone "Zadruge", kada je Lazićeva navodno bila u šemi i sa Nenadom Macanovićem Bebicom, takođe Miljaninim bivšim dečkom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading