OTKRIVAMO: ZBOG OVE TEŠKE BOLESTI JE TEODORA NAPUSTILA ELITU! Lekarski nalazi lede krv u žilama, život joj VISI O KONCU

Autor: P. R.

Zadruga

08.12.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekarski nalazi Teodore Balzak lede krv u žilama, život joj visi o koncu - zbog ovoga je napustila Elitu!

OTKRIVAMO: ZBOG OVE TEŠKE BOLESTI JE TEODORA NAPUSTILA ELITU! Lekarski nalazi lede krv u žilama, život joj VISI O KONCU

Foto: Shutterstock, Pink

Kontroverzna učesnica rijaliti programa "Elita" i hapšena starleta, Teodora Balzak, danas je napustila imanje u Šimanovcima zbog zdravstvenih problema i, po svemu sudeći, neće se više vraćati u Belu kuću. Iako se produkcija Pinka još uvek nije zvanično oglasila ovim povodom, kako saznajemo, bivša robijašica boluje od tzv. Hašimotovog sindroma, odnosno bolesti štitne žlezde.

Naime, Balzakova se prethodne večeri poželila Miljani Kulić da joj se lice iskrivilo, te da joj opada kosa u pramenovi, a već danas je hitno izvedena iz rijalitija kako bi posetila doktora i odradila potrebne analize. Međutim, kako su je tamo sačekale loše vesti po pitanju zdravlja, starleta je odmah po povratku u Belu kući saopštila cimerima da napušta "Elitu".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Teodora Balzak napustila Elitu

Pakao rezultati! To je drugi problem. Rekla mi je: "Ovo nije za zaj*banicu, šta si radila do sad"... Moram da izađem odavde - kazala je Teodora danas cimerima, a zatim i ubrzo izašla iz rijalitija kako bi se posvetila svom zdravlju.

Inače, Hašimoto tireoiditis je autoimuno oboljenje gde ćelije imunog sistema napadaju i razaraju tkivo štitaste žlezde (tireoide). Simptomi ne moraju da se pojave na početku, a kako zapaljenje napreduje, opadaju hormoni štitaste žlezde, što vodi u hipotireoidizam. Hašimotova bolest se javlja kod oba pola, nešto češće kod žena posle 40. godine, a beleže se slučajevi i kod tinejdžera, pokazuju istraživanja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora Balzak
 

Tačan uzrok Hašimotove bolesti još uvek nije poznat, ali je dokazano da značajnu ulogu igraju autoimuni procesi. Imuni odgovor organizma izaziva zapaljenski proces koji vremenom uništava strukturu žlezde i izaziva karakteristične simptome, i to poput povećanje telesne težine, loš kvalitet i opadanje kose, lomljivi nokti, suva koža, poremećen mestrualni ciklus, bol u zglobovima i grčevi u mišićima, poremećaji srčanog rada, smanjeno znojenje, osetljivost na hladnoću, zatvor, promuklost, utrnulost, loše pamćenje i depresija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading