ŠOK OTKRIĆE! Zbog Ane Ćurčić NAŠA pevačica bila tipovana, a onda je SAZNALA istinu - Isplivao kompletan RAZGOVOR!

Autor:

Zadruga

10.12.2023

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović otkrio istinu o pevačici sa naše javne scene!

ŠOK OTKRIĆE! Zbog Ane Ćurčić NAŠA pevačica bila tipovana, a onda je SAZNALA istinu - Isplivao kompletan RAZGOVOR!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Drugoplasirana zadrugarka ,,Zadruge 6" Ana Ćurčić nedavno je otkrila da je podnela tužbe protiv Marka Đedovića i Milene Kačavende, zbog tvrdnji koje su izneli o njoj. Međutim, poznato je da je Marko imao kontakt sa Anom tokom letnje pauze, a sada je na videlo isplivalo da je u sve bila umešana i poznata pevačica Mira Škorić.

Naime, Đedović se poverio takmičarima ,,Elite 7" da ga je tokom leta kontaktirala Mira, koja je bila šokirana šta se dešava sa Ćurčićevoj, budući da je bilo najavljeno da su mnoge estradne ličnosti pružile Ani poruku tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga 6". 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic/Nikola Mutic

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda, Marko Đedović

 

Međutim, kako je vreme prolazilo, Mira je dobila sve informacije od Đedovića, te je on izneo kompletni razgovor sa pevačicom pred milionskim auditorijumom.

- Ja odbijam da se čujem sa njom, na kraju krene da me bombarduje sa Mileninim nečime, pa onda neka poruka izvinjenja...Sve vreme mi Mira Škorić piše poruke: "Marko, šta je ovo?! Šta se dešava?!", pa ste vi najavili da će pevačice da podrže Anu Ćurčić, ona mi kaže: "Zvali su me, rekla sam im da mi se manu jer ja imam informacije od tebe" - rekao je Marko, pa nastavio sa raskrinkavanjem:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda, Marko Đedović

 

- Zamisli to, to joj je uradila žena žrtva nasilja...Ma kakve krivične prijave, može da tuži samo za čast i da joj damo 30 dinara. Ko će žvalavoj da da ku**c - rekao je Đedović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading