DISKVALIFIKOVANI TAKMIČAR PROGOVORIO O KAČAVENDI: Šok OPTUŽBE o njenoj burnoj prošlosti isplivale na videlo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" govori diskvalifikovani takmičar, koji otkriva šok detalje o životu Milene Kačavende!

 

 

U novom izdanju emisije ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšeg diskvalifikovanog zadrugara Aleksandra Bogunovića Zverku, koji je ovog puta raskrinkao mnoge nekadašnje cimere, ali je imao poseban pik na Milenu Kačavendu, koju kako kaže i tvrdi, poznaje još devedesetih godina.

Zverka odmah na početku emisije ,,Porodice Elitnih" ističe da mu je Kačavenda zla žena, a potom je imao i šok optužbe na njen račun:

Republika

Foto: Republika TV, Ata images

Aleksandar Bogunović Zverka

 

- Kačavenda mi je gadura ozbiljna, zlo zla žena, ona je borac, istine, ironičan sam. Pre mnogo, mngoo godina, znam je i preko drugara svojih, mnogo puta smo blejali, možda me se ne seća, jer nisam imao ovoliko tetovaža. Ona je bila redaljka, od jednog do drugog, par njih, ako ćemo iskreno, ja pričam iskreno. Porodična žena... Svi su, i kad su porodični, rade svašta. Ona je bila klasična radodajka, daleko od opasne žene, možda glumi zbog medija. Svi su ozbiljne glave, svi su mafijaši, ja sad kažem u kameru, smešna priča - govori Zverka u emisiji ,,Porodice Elitnih" i nastavlja:

- Anu Ćurčić ne znam, nikad u životu. Svuda sam bio, ali nikada je nisam upoznao.

Republika

Foto: Republika TV

Ognjen Bogdanović i Aleksandar Bogunović Zverka

 

Međutim, to nije sve! Kako je proveo vremenski period sa Matorom, Zverka se dotakao i Anitine prevare:

- Sve mi je to planski, mnogi misle da je dogovorena priča, ali se narod prima, to je u najavi dogovorena priča. Bio sam sa Matorom u rijalitiju, ona mi je izgledala kao okej lik, ali je klasična ona koja prosi za nekom ribom, da bi imala nekog. Devojko, bre, budi normalna, prosi da bi bila sa nekim, svake godine je takva. Ona cilja, moli, samo da bi bila sa nekom - priča Zverka u emisiji ,,Porodice Elitnih".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Snezana

09.12.2023 21:36

Ovaj baš izgleda kao covek koji sve zna i kome treba verovati. Da li je moguce da ovakvi ljudi vredjaju zene. Hoce covek u Elitu a u Zadruzi nije progovorio i izbacise ga brzo. Treba Milena da ga tuzi!