SVEDOČENJE BIVŠE TAKMIČARKE OTKRIVA ŠOK ISTINU: Ove devojke iz Elite se bave PROSTITUCIJOM, sve isplivalo na videlo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Ana tvrdi da u rijalitiju postoje devojke koje se bave najstarijim zanatom!

SVEDOČENJE BIVŠE TAKMIČARKE OTKRIVA ŠOK ISTINU: Ove devojke iz Elite se bave PROSTITUCIJOM, sve isplivalo na videlo! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšu takmičarku ,,Elite 7" i spisateljicu Jasminu Anu. Ona je iznela tvrdnje o pojedinim takmičarkama rijalitija za koje zna da se bave najstarijim zanatom

Jasmina ih je opisala, te iznela i koliko zarađuju za noć, a ističe da joj je krivo što tokom boravka nije uspela da iznese kompletnu istinu. 

Foto: Republika TV

Jasmina Ana i Ognjen Bogdanović

 

- Htela sam da progovorim, ali nije mi bilo suđenjo. Ima ih u Eliti, ali ih volim. One su slatke, tako, neće besplatno da imaju s*ks i pametne su. Ima i prostituki i sponzoruša, u ovoj sezoni. Veruj mi da znam, ne mogu da kažem na koji način, ali znam psihološki kad popričam sa njom i po ponašanju i po svemu. To je tanka linija, ali se vidi. Sve su prikrivene, čim priča o poštenju, e sve što pričaju o poštenju, ko će normalan da priča o poštenju? Ako sam normalna osoba i ne bavim se time, ja to neću pričati okolo. Neke pevačice su se zgrozile to što sam napisala roman zbog naslova i nisu došle, ja sam pisac mogu da pišem o čemu želim, napisala sam, razgovarala sam i sa Mihajlom Maksimovićem, posvetila sam tome - rekla je Jasmina Ana u emisiji ,,Porodice Elitnih" i dodaje o zaradi:

Foto: Republika TV

Jasmina Ana i Ognjen Bogdanović

 

- One uđu da bi dobile cenu, pa različite su tu cene, neverovatan broj muškarac, da su spremni da plate to što je ona na televiziji. Imaju fetiše, umiru za tim. Eto taj Asmin, on je hteo Aneli ili da crkne. One to jako lepo korisne, nikad ne priznaju da se bave prostitucijom. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading