"ANELI JE SPONZORUŠA, ŠTA OČEKUJE OD KOCKARA?" Bivša takmičarka Elite otkriva ko su PROSTITUTKE iz rijalitija i na koji način DIŽU CENU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda ,,Porodice Elitnih" donosi šok priču bivše takmičarke, koja je raskrinkala aferu Aneli Ahmić i Janjuša, ali i devojke koje se bave najstarijim zanatom!

"ANELI JE SPONZORUŠA, ŠTA OČEKUJE OD KOCKARA?" Bivša takmičarka Elite otkriva ko su PROSTITUTKE iz rijalitija i na koji način DIŽU CENU! (VIDEO)

Foto: Republika TV, Ata Images

Porodice Elitnih

U novoj epizodi ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšu takmičarku ,,Elite 7" i spisateljicu Jasminu Anu. Ona je iznela niz tvrdnji o Aneli Ahmić da je sponzoruša, a potom oplela po Janjušu i Bebici

Jasmina Ana na početku je odmah iznela mišljenje ko ju je najviše razočarao od takmičara, te je ona oplela po Janjušu:

- Janjuš me je razočarao, mnogo je pokvaren, ovako je zanimljiv i duhovit, ali to je poslednja osoba na svetu sa kojom bi bila prijatelj, on je mnogo loš. Ja sam njemu tamo to i rekla! Loš čovek, to i mislim - govori Jasmina u emisiji ,,Porodice Elitnih" i dodaje o Aneli:

Foto: Republika TV

Jasmina Ana i Ognjen Bogdanović

 

- Mislim da se zaljubio, ali mi je muka od toga hoće, neće, kao na pijaci. Ona mi je bolja nego on. Ja sam nju nekako i branila, nije loša, ona je verovatno jedna od tih sponzoruša, dobro se bori sa tim. Ona je taj tip žena, koje jure pare. To sa Janjušem neverovatno, sa njim može da propadne samo. Šta da očekuješ od jednog kockara? -  govori Jasmina u emisiji ,,Porodice Elitnih".

Foto: Republika TV

Jasmina Ana i Ognjen Bogdanović Porodice Elitnih

Međutim, to nije sve! Jasmina Ana je iznela i detalji o devojkama iz rijalitija koje se bave najstarijim zanatom, koliko zarađuju za noć i pružanja intimnih usluga. 

Celu emisiju možete pogledati na početku teksta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading