TAKI MARINKOVIĆ MORA HITNO DA REAGUJE: Maja Marinković NAPADNUTA, sve otkriveno o njoj, SLEDI TUŽBA?

Autor:

Zadruga

11.12.2023

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković će pobesniti zbog ovih reči!

TAKI MARINKOVIĆ MORA HITNO DA REAGUJE: Maja Marinković NAPADNUTA, sve otkriveno o njoj, SLEDI TUŽBA?

Foto: youtube.com/pink.rs

U novom izdanju emisije ,,Porodice Elitnih" voditelj Ognjen Bogdanović ugostio je bivšeg diskvalifikovanog zadrugara Aleksandra Bogunovića Zverku, koji je progovorio o Maji Marinković i njenom ocu Takiju Marinkoviću

Zverka nije imao lepo mišljenje o kako o Maji, tako ni o Takiju, te je istakao da bi se ubio kada bi mu starleta bila ćerka:

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković Elita

 

- Ona i onaj njen ćale, što se ponosi svojom ćerkom, koja je spavala sa njih 10 ili 15, ne znam ni sam više. Upalim TV i gledam kako mi ćerka gleda sa jednim, drugim, trećim u krevetu. To je nametnuto od davnina, tako je prosto. Ajde da je to napolju... Dvostruki su aršini. Ne bih se dičio time, a on se diči, on hoće da bude u centru pažnje, potpisuje autograme. Sramota bi me bila, odselio bi se, da mi je takva ćerka - rekao je Zverka u emisiji ,,Porodice Elitnih". 

Zverka se dotakao i ostalih intrigantnih odnosa u rijalitiju ,,Elita", a vrlo otvoreno je govorio o Nenadu Aleksiću Ša:

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Elita

 

- Joj, kad čujem da je on ozbiljan igrač, smešno mi je. On je u žiži javnosti, ali on kao on, što ja znam, nebitan je iz kraja, kao neki pevač, mnogo drugačije gledam, smešan mi je, dečko ulazi unutra da zaradi keš i onda pukne na neku klinku, pa se opet vrati unutra, to ti je Ša. On je u duši šaban, ima mozak deteta od 17 godina, tako se ponaša - priča Zverka u emisiji ,,Porodice Elitnih" i dodaje:

- Balavac iz kraja, kakav zavodnik, može da muva klinke koje nemaju dva grama mozga, kao ni on i tako funkcioniše, tako je i kad je bio mlađi kad je nastupao u grupi, to je on. On je kao neki pevačić. Ne možeš da budeš neko ime, a da ideš iz sezone u sezonu i da se blamiraš, najgore moguće stvari da radiš. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading