TERZA SE PLAŠI DISKVALIFIKACIJE: Zbog Miličinih ORGIJA sa Borom Santanom počeo da vređa na NACIONALNOJ OSNOVI!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terza u novom sukobu sa svojom devojkom zbog ondosa sa Borom Santanom!

TERZA SE PLAŠI DISKVALIFIKACIJE: Zbog Miličinih ORGIJA sa Borom Santanom počeo da vređa na NACIONALNOJ OSNOVI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Takmičari "Elite" Borislav Terzić Terza i Milica Veličković, koji imaju turbulentan odnos, ponovo su zaratili u Beloj kući, a on je počeo da joj peva pesma i govori reči zbog kojih bi mogao da bude kažnjen.

Naime, kada se saznalo da je Milica bila intimna sa Borom Santanom, Terza je počeo da joj peva pesme o romskoj nacionalnoj manjini i da priča na romskom jeziku, a Veličkovićeva mu je naglasila da zbog toga može biti kažnjen. Podsetimo, u "Eliti" je stogo zabranjeno vređanje na nacionalnoj osnovi.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Terze i Milice

- Ciganče, ciganče, da ti kupim zlatno lanče, pa da s tobom svetom skitam, kolko košta ja ne pitam... Ciganče, ciganče! Ava kari, sokere... - pevao je i urlao Bora.

- Ma to mene boli k*rac. Jesi ti retardiran? A što si došao da mi se izvinjavaš za to što si pevao? Zato što znaš da ne treba to da radiš - pitala ga je Milica.

Kako je Milica naglasila da je ovo zabranjeno, Terza ju je optužio da pokušava da mu napakuje diskvalifikaciju.

- Hoćeš da napraviš da diskvalifikuješ svog dečka? - iznervirao se Terza.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sukob Terze i Milice

Podsetimo, nedano se saznalo da je Milica imala četvorku sa Borom, Filipom Đukićem i Deniz Dejm. Bora i Filip su ovo negirali, dok je Deniz potvrdila sve. 

- Otkud vi znate za to, ko vam je to rekao?! To je već izašlo, znači? Onda ne mogu ništa da demantujem! Sve je tako, ali ne sećam se baš najbolje detalja, davno je to bilo, a ja sam bila pijana i pola toga se ne sećam, ko je šta sa kim sve radio. Samo znam da je bilo veselo, baš je burna bila noć (smeh) - rekla je Deniz za "Pink.rs" nedavno, pa dodala:

- Sećam se Milice jako dobro, slatka je. Biću džentlmen, pa neću pričati šta je sa drugima, a šta sa mnom radila te noći. Samo ću reći da sam ja biseksualka i da smo se nas dve odlično razumele, pa sad vi čitajte između redova (smeh).

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nemanja Pančić/Vladimir Lukic

Filip Đukić, Milica Veličković, Deniz Dejm i Bora Santana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading