"DA SI OBILAZIO KOSOVSKE ENKLAVE, A NE STUDENTSKE ŽURKE..."! Gujon žestoko isprozivao Radomira Lazovića zbog KiM!

Autor:

Vesti

07.12.2023

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arno Gujon se proslavio po njegovoj privrženosti prema Kosovu, a nedavno je istakao da podržava predsednika Vučića upravo zbog njegove posvećenosti južnoj srpskoj pokrajini i zato što ga je srpski narod prihvatio kao svog.

"DA SI  OBILAZIO KOSOVSKE ENKLAVE, A NE STUDENTSKE ŽURKE..."! Gujon žestoko isprozivao Radomira Lazovića zbog KiM!

Foto: Tanjug

Francuski humanitarac Arno Gujon, novi član Srpske napredne stranke, reagovao je na izjavu Radomira Lazovića, prvog na listi "Srbija protiv nasilja", o Kosovu i Metohiji.

 

 

Gujon je istakao da bi Lazović, da je obilazio enklave na Kosovu i Metohiji umesto studentskih žurki, shvatio da Kosovo predstavlja zavet koji čuva Srbe i Srbiju, a ne ispijenu flašu piva.

- Upitan da komentariše za "Nedeljnik" dešavanja u vezi sa Kosovom, Radomir Lazović, prvi na listi "Srbija protiv nasilja" za parlamentarne izbore, kaže da za generaciju kojoj pripada to je kao „dolazak na žurku sa koje su svi otišli, skupljaju se prazne flaše". Da je gospodin Lazovic obilazio enklave na Kosovu i Metohiji umesto studentskih žurki, znao bi da Kosovo nije ispijena flaša piva, već zavet koji čuva Srbe i Srbiju - napisao je Gujon na platformi Iks.

Arno Gujon se proslavio po njegovoj privrženosti prema Kosovu, a nedavno je istakao da podržava predsednika Vučića upravo zbog njegove posvećenosti južnoj srpskoj pokrajini i zato što ga je srpski narod prihvatio kao svog.

- Da mi je neko rekao 2004. kada sam pakovao kofer da odnesem pomoć žrtvama pogroma na KiM da ću danas biti ovde - ne bih mu ni u snu poverovao. Ali život je čudo, a ko ne veruje u čuda, čudo mu se nikada neće ni dogoditi - rekao je Gujon. 

Bonus video

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
ceca

07.12.2023 14:39

Arno Gujon je pravi humanitarac čija posvećenost Kosovu zaslužuje svako poštovanje. Njegova podrška predsedniku Vučiću ukazuje na iskreno zalaganje za interese srpskog naroda.

ceca

07.12.2023 14:40

Hrabro i iskreno, Gujon se suprotstavlja neistinama i brani prava Srba na Kosovu. Njegova hrabrost je uzor svima koji cene pravdu i istinu.

ceca

07.12.2023 14:41

Radomir Lazović bi mogao mnogo toga naučiti od Gujona o pravim vrednostima i posvećenosti humanitarnom radu.

Ena

07.12.2023 14:42

Večiti student Lazović nije mogao da završi fakultet, a sad bi da vodi državi.