SAVIĆ NA SLOBODI POSLE SKORO TRI MESECA! Kurti oslobodio još jednog Srbina! PRILOŽENA KAUCIJA OD 10.000 EVRA!

Autor:

Vesti

29.11.2023

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Savić je na dan hapšenja bio u svojoj kafani u blizini železničke stanice kada se pojavio policijski automobil koji je došao po njega.

SAVIĆ NA SLOBODI POSLE SKORO TRI MESECA! Kurti oslobodio još jednog Srbina! PRILOŽENA KAUCIJA OD 10.000 EVRA!

Foto: Tanjug/AP

Srbin iz Leposavića Goran Savić, bivši pripadnik takozvane kosovske policije, koji je uhapšen u svom rodnom gradu 8. septembra naočigled njegove majke, pušten je danas da se brani sa slobode.

Advokat Miloš Delević potvrdio je za "Kosovo onlajn" da je Savić pušten iz Kurtijevog kazamata, uz plaćenu kauciju od 10.000 evra koju je skupila njegova porodica.

- Porodica Gorana Savića je sakupila iznos od 10.000 evra i platila kauciju. On je pred državnim tužiocem negirao krivicu da je izvršio krivično delo koje mu se stavlja na teret. Ja smatram da ćemo u daljem toku postupka dokazati njegovu nevinost -  poručio je Delević.

Prema izjavama svedoka, G.S. je na dan hapšenja bio u svojoj kafani u blizini železničke stanice kada se pojavio policijski automobil koji je došao po njega. Majka uhapšenog je, na zahtev policije, donela njegovu ličnu kartu, uz obećanje da će biti pušten nakon informativnog razgovora. 

Međutim, to se nije desilo do danas.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading