IZRAELCI PIŠU O BAHARU: "Istorija će suditi"

Autor:

Sport

29.11.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživela je Zvezda veliki neuspeh porazom od Jang bojsa

IZRAELCI PIŠU O BAHARU: "Istorija će suditi"

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

O Baraku Baharu se priča i van granica Srbije, a pre svega logično u njegovoj domovini, Izraelu. Na portalu Sport5 objavljen je tekst pod naslovom "Istorija će suditi: Da li je Barak Bahar podbacio u Crvenoj zvezdi?".

- Barak Bahar nije zamišljao ovako njegovu evropsku sezonu. Poraz Crvene zvezde od 2:0 juče u utakmici 5. kola Lige šampiona je zatvorio vrata nastavku takmičenja u Evropi njemu i njegovom timu. Tačnije, Baharov tim nema šanse da stigne do trećeg mesta, a kritike na njegov račun u srpskim medijima su veoma glasne. Već se traži i otkaz, navode tamošnji mediji.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Barak Bahar na startu sezone

 

Ako se pogleda istorija, njegova budućnost je mračna, posebno ako se uzme u obzir da je klub promenio 27 trenera u poslednjih 20 godina. Ako i uspeju da pobede Mančester siti u poslednjem kolu, možda mandat neće delovati baš loše u istoriji Zvezde. Mada ovaj scenario je na njegovu žalost malo verovatan. Posle pet kola tim Baraka Bahara je na poslednjem mestu sa jednim bodom i gol razlikom 5:12 - navedeno je na izraelskom portalu.

Pišu kako bi meč protiv Mančester sitija u poslednjem kolu mogao da promeni mnogo toga, iako nije od rezultatskog značaja za crveno-bele.

- Niz Bahara i njegovih pulena nije tako loš kao u prethodnim pohodima, s obzirom da je Omri Glazer vadio "samo" 12 puta loptu iz mreže - znatno manje nego u poslednja dva navrata kada je Zvezda učestvovala u Ligi šampiona. Međutim, vrlo je moguće da bi u predstojećem meču protiv Sitija ova statistika mogla da se promeni nagore. S druge strane, pobeda nad Građanima učiniće pohod Bahara i njegovih igrača najuspešnijim ikada za Crvenu zvezdu.

Takođe se spominju i dve pobede, nad Liverpulom i Olimpijakosom, ali i porazi od Bajerna (6:0 i 3:0) i Totenhema (4:0 i 5:0), kao i celokupne Zvezdine kampanje u Ligi šampiona pod vođstvom Vladana Milojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading