ULAZI NA MESEC DANA U ELITU! Naša poznata pevačica ŠOKIRALA priznanjem: NABIĆU im sve na GLAVU, tamo je opasno dobro!

Autor:

Zadruga

07.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić dobila poziv koji se ne odbija!

ULAZI NA MESEC DANA U ELITU! Naša poznata pevačica ŠOKIRALA priznanjem: NABIĆU im sve na GLAVU, tamo je opasno dobro!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nada Topčagić pevala u "Eliti" na žurki, pa se toliko opustila i s družila sa učesnicima, da joj se nije išlo kući, te planira da se vrati unutra.

Republika

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić

Nada Topčagić

Naime, Nada je otkrila da želi da uđe u rijaliti i da svima pokaže kakav je igrač, te da mnogima zbaci maske sa lica.

Bilo mi je lepo u rijalitiju, nisam znala da me snimaju, rekla sam Matoroj da se pomiri sa Anitom. Nisam htela da izađem. Već je trebalo da idem kući, bilo je jutro. Njima je tamo opasno dobro, Mići sam rekla da bih tamo ostala. Svi me vole, srčano su me pozdravili. Izdržala bih ja dobro sa njima. Trebalo je da uđem sa Teodorinom mamom, sve bih im nabila na glavu. Prijatno mi je bilo. Zvali su me da uđem na mesec dana u rijaliti - rekla je Nada za Blic.

Republika

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Nada Topčagić nazdravlja rakijom

Nakon toga pozvali smo Nadu koja je za Republiku priznala da joj se dopalo u "Eliti", te da bi određeno vreme provela tamo.

- Zašto da ne. Tamo se bre gospodski živi. Mene svi vole, tamo bi napravila ludnicu, to bi bila znaš koja zajebancija. Videćemo, ko zna šta se sprema. Şada sam se provela ludo na žurki, da mi se nije išlo kući - rekla je Nada za Republiku.

Inače, Nada je Teu Tairović počela da zove "Milice" u emisiji "Amidži šou", pa je publika televizije Pink pomislila da je Topčagićeva Teu pomešala sa Pavlovićkom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nada Topčagić pomešala Teu sa Milicom Pavlović

- Svim devojkama tepam Milice moja, Ljubice, možda je i Tea mislila da joj ne znam ime. Volim je, svugde je lajkujem. Valjda nije prepotentna. Uvek pomislim kako je lep posao napravila, da bi i moja unuka tako mogla. Malo me je čudno pogledala kada sam sela pored nje. Neka pričaju ljudi šta hoće, želudac me je boleo, nisam se dobro osećala juče i došla sam pomalo izgubljena i zbunjena. Popila sam orahovaču i jeger za stomak jer su mi rekli da to pomaže - rekla je Topčagićeva za "Blic".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading