TAKMIČARKA HITNO PRIMLJENA NA LEČENJE: Izveli je napolje, lekari otkrili šta joj se desilo!

Autor:

Zadruga

05.12.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka hitno primljena na lečenje!

TAKMIČARKA HITNO PRIMLJENA NA LEČENJE: Izveli je napolje, lekari otkrili šta joj se desilo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka i starleta Viktorija Viki Mitrović završila je u bolnici, a doktori su je hitno priključili na infuziju. Naime, kako saznajemo, Viktoriji se naglo slošilo, zbog čega je morala da bude hitno primljena na urgentni ulaz. 

Viktorija je na Instagramu objavila stori na kom se vidi da leži u bolničkom krevetu, a u ruci joj je priključena infuzija. 

Foto: Instagram.com

Viktorija Mitrović Instagram

Podsetimo, Viktorija je i nedavno završila na infuziji, a tada je njena drugarica otkrila da već neko vreme ima probleme sa zdravljem:

- Pozlilo joj je naglo, pa smo je odveli odmah kod doktora da joj pomognu. Žalila se na bolove u stomaku i samo se srušila. Odmah smo je odvezli u bolnicu, primili su je po hitnom postupku i odmah priključili na infuzije. Srećom, rezultati su pokazali da je sve u redu, ali su je odmah savetovali da se po povratku u Srbiju javi svom lekaru - govori Viktorijina drugarica za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veki

05.12.2023 22:47

Verovatno preterala u seksu