TRESE SE ELITA! Matora URLA iz petnih žila, sve saznala o Aniti - OVA ISTINA BOLI!

Autor:

Zadruga

02.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora nije mogla da idrži!

TRESE SE ELITA! Matora URLA iz petnih žila, sve saznala o Aniti - OVA ISTINA BOLI!

Foto: TV Pink/printscreen

Danijel Dujković Munjez ušao je u sukob sa Jovanom Tomić Matorom, na spominjanje Anite Stanojlović. On je doneo zaključak kako Matora brani Stanojlovićevu.

Marko Đedović dao je reč Munjezu, koji je zbog spominjanja Anite ušao u sukob sa Matorom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović

 

- Anitu ću navesti kao razočaranje, neću kao iritantnu osobu. Neću se voditi kao: "Je l' tvrdiš?" i onda kao tužbe. S obzirom na to kakve si laži i izlaganja imala, možda nije postojalo ni to pivo - rekao je Munjez.

Sad si već bezobrazan. Ja sam se sa Anitom razišla pre 20 dana, ne mešam se u sukobe da ne bi bila lažna nada, ali ako ti kažem da sam bila tu kada joj je neko rekao. Ti si Vanji rekao: "Ja znam ko joj je ukrao pivo", a sad kažeš da možda i ne postoji pivo. Ja ti kažem da je devojci rečeno - rekla je Matora.

- Ispada da braniš Anitu - rekao je Munjez.

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Bojana Pavlović

 

Branim sebe od vas. Rekao si da znaš ko je ukrao pivo - rekao je Munjez.

- Dva dana ne mogu da vas gledam, izbegavam vas po kući, vas i vaše fejk svađe. Pokazali ste svoje lice odavno, ne znam čemu uopšte forsiranje glume i sile. Tri najiritantnije osobe u kući, prvo ću da navedem Luku Majčicu. On je dečko koji me proganja po kući, kad legnem, gleda da li sam legla. Prvo je proganjao Anđelu, sada proganja i mene, pojavi se kao uhoda, ubacuje se u svaku moju konverzaciju, meni je to jezivo! Broj dva navešću Aneli. Ona je neko ko je itekako iritantan, ne kao pojava, nego ko isto forsira odnos i svoju ličnost - započela je Bojana.

Foto: Pink

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora

 

- Mislim da je ona neko ko glumi, ne znam koji su njeni ciljevi. Meni nije jasno da ja neko ko sedim tu, ima potrebu da mi dobaci, pa makar bilo iz dobre ili loše namere. Treću osobu ću navesti Mionu, ona je neko ko je postao naglo iritantan, ne neko ko je bio takav. Odjednom si poludela, ne znam šta se s tobom desilo - rekla je Bojana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading