MATORA IMALA VRELU AKCIJU SA ANOM SPASOJEVIĆ! Zadrugarka odvela Tomićevu u krevet, pa joj došla na SVADBU, sve se dogodilo Aniti iza leđa!

Autor:

Zadruga

02.12.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora javno je priznala da je imala intimne odnose sa Anom Spasojević.

MATORA IMALA VRELU AKCIJU SA ANOM SPASOJEVIĆ! Zadrugarka odvela Tomićevu u krevet, pa joj došla na SVADBU, sve se dogodilo Aniti iza leđa!

Foto: printscreen/RTVPink

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora definitivno su stavile tačku na svoj brak, a Matora se sinoć izlanula, pa otkrila da je bila intimna sa bivšom zadrugarkom, Anom Spasojević.

Naime, ona je razgovarala sa cimerima u Eliti, pa im priznala da je imala akciju sa Anom, ali da su nakon toga ostale u dobrim odnosima i da je Ana redovno posećivala Anitu i nju:

- Čula sam da me i ona sada pljuje, ne znam koliko je to istina. Bile smo u jednom rijalitiju, posle smo se poje*ale jednom, bila je kod mene i Anite u stanu, sve najnormalnije - otkrila je Matora.

Ukućani su je dodatno ispitivali, a gledaoci su bili iznenađeni ovim Matorinim priznanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ko je sledeći ?

02.12.2023 13:40

Ima li još neko ko je bio u ljubavnom"zanosu", vezi, braku, prijateljstvu ili drugarstvu a da ga Matora još nije izdala, odala njegove tajne ili nešto šta joj je povereno kao partneru ili prijatelju, drugu..? Kad Matoru neko naljuti ili nešto dozna da je neko uradio, kreće Matorina izdaja i vređanje. I to je tako godinama unazad. Zsto i pitam ko je sledeći na redu (ako ona nešto načuje od ovih šta ulaze u Elitu ili shvati kroz pitanja novinsra i voditelja ) da Matora nešto izda, oda, zapreti...? Možda Rešićka, Ermins, Tamara, Ša, Karić... jer, Matora ne ume da čuva tajne i osvetoljubiva je. Sa Anitom će se pomiriti kad - tad, sve više mi ovo liči na predstavu u režoji Matore i Đedovića a nebi li se ponovila do sada potvrđena formula za pobedu u rijalitiju. Budi prevaren od strane ljubavnog partnera, budi duboko potresen i očajan zbog propale ljubavi, svsđaj se i vređaj do devetog kolena predaka, budi napadnut od učesnika i kroz svoju patnju traži sažaljenje i podršku glasačkog tela (naročito baka koje plaču i tuguju za svojom mladošću i propalim ljubavima ) i uspeh je zagarantovan. Đedović ne ispušta Anitu iz vida i uvek je u blizini da je spreči kako se zbog svoje agresivnosti nebi diskvalifikovala. Zašto Đedović brine o Aniti a povredila je mnogo njegovu prijateljicu Matoru? Zašto Đedović kontrolisano "napadaa" Anitu i ne vređa je kao ostale učesnice koje su nešto zgrešile ? Ili je ... ? Boji li se i Đedović Anite kao što je i Ša koji je naglo prekinuo svađe sa Anitom, boji li se i Đedović da je Matora mnoge događaje iz njegovog života ispričala Aniti u poverenju? Ili je ... ? Kad Anita " pukne" do kraja, čut će mo mi još mnogo "istina". Za sada je glavni krivac (po Đedoviću) Anitina majka. Zaista, meni sve ovo liči na još jedan Matorin igrokaz. Ili je ...?