NAKON PRIZNANJA DA JE BILA INTIMNA SA MATOROM, OGLASILA SE BESNA ANA SPASOJEVIĆ: Zbog ove izjave će u Eliti nastati haos!

Autor:

Zadruga

02.12.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević se oglasila za Republiku, pa žestoko odgovorila Jovani Tomić Matoroj.

NAKON PRIZNANJA DA JE BILA INTIMNA SA MATOROM, OGLASILA SE BESNA ANA SPASOJEVIĆ: Zbog ove izjave će u Eliti nastati haos!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika TV

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora definitivno su stavile tačku na svoj brak, a Matora se sinoć izlanula, pa otkrila da je bila intimna sa bivšom zadrugarkom, Anom Spasojević.

Naime, ona je razgovarala sa cimerima u Eliti, pa im priznala da je imala akciju sa Anom, ali da su nakon toga ostale u dobrim odnosima i da je Ana redovno posećivala Anitu i nju:

- Čula sam da me i ona sada pljuje, ne znam koliko je to istina. Bile smo u jednom rijalitiju, posle smo se poje*ale jednom, bila je kod mene i Anite u stanu, sve najnormalnije - otkrila je Matora.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

 

 

Mi smo stupili u kontakt sa Anom, koja je burno reagovala na ovu Matorinu izjavu, pa joj je žestoko odgovorila:

- Lošeg doušnika ima što se informacija iz spoljnog sveta tiče. Njoj je rođena majka rekla da sam joj ja drug i da sam iskrena sa njom, tako da meni je to dovoljno, za njeno ponašanje trenutno i što preko mene pokušava da izbaci svoj bes, treba da je bude sramota. Toliko - prokomentarisala je Ana za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, promo, republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading