PRVO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE: Potvrđeno šta se večeras dešava u Šimanovcima, takmičari ni ne slute šta im se sprema!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija televizije Pink se oglasila povodom večerašnje emisije u ,,Eliti 7"!

PRVO OGLAŠAVANJE PRODUKCIJE: Potvrđeno šta se večeras dešava u Šimanovcima, takmičari ni ne slute šta im se sprema!

Foto: ATAImages

Nakon što je kao bomba odjeknulo da je voditeljka Dušica Jakovljević dala otkaz na televiziji Pink, produkcija najgledanijeg rijalitija ,,Elita 7" se oglasila i otkrila šta će se večeras desiti u Šimanovcima. 

Naime, tokom uživo prenosa emisije ,,Premijere" u krolu je išla najava večerašnje emisije, a kako je produkcija objavila, večeras će se regularno održati još jedno u nizu izbacivanja.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Izbacivanje Elita 7

 

Kako je već poznato, nominovani za ovu nedelju su Dragana Jeremić, koja je dobila najmanje glasova od publike tokom nominacija, potom od strane takmičara između potrčaka izabran je Adam Đogani, a treći je Nikola Jovanović Predsednik, koji je vanredno direktno nominovan. 

Ostaje nam da vidimo ko će večeras napustiti imanje u Šimanovcima, ko ima najmanju podršku, a jedini način na koji možete da spasete svog favorita od ispadanja jeste slanje SMS glasa. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading